Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Усъвършенствайте интуицията си

Вече стана дума за това какво всъщност представлява интуицията, и колко е добре да й се доверяваме по-често. Нека видим кои са и следващите стъпки за усъвършенстване на интуицията

Усъвършенствайте интуицията си
Усъвършенствайте интуицията си

Когато контактувате с друг човек – лице в лице, по телефона, в онлайн-режим – опитайте да разпознаете емоциите му. Дайте им названия. Струва ли ви се човекът раздразнен, щастлив, изпълнен с надежди, радостен, потиснат или тъжен?

Колкото повече се настройвате към емоциите на другите, толкова по-дълбоко разбирате различните ситуации и по-добре работи интуицията ви. Интуитивните предчувствия и абстрактните идеи произлизат от същия източник, където се раждат емоциите, затова колкото по-добре умеете да определяте емоциите на хората, толкова по-добре ще можете да творите и боравите с помощта на интуицията. Да разпознавате и обозначавате емоциите – както своите, така и на околните – е много ефективно упражнение.

Изключете вътрешните съждения

Когато осъждате някого или нещо – включително самите себе си – това е проява не на интуицията, а на негативната енергия, блокираща интуицията. Когато вашият вътрешен глас казва: „Той е глупак”, „Той е животно”, „Аз съм дебела” или „Аз губя”, спрете и помислете: „Защо казвам това? Коя част от мен нарушава баланса?”. Когато чуете гласа на този критик, спрете го – без да го заглушавате (това няма да сработи, той ще се появи от друго място), а насочвайки в съзнанието позитивен въпрос. Когато уловите мисълта: „Никога няма да успея да го направя”,съзнателно я променете на: „Как да го направя?”. Ако сте достатъчно търпеливи и се вслушате във вътрешния си глас, той ще ви подскаже как да постъпите. Когато вътрешният ви глас казва: „Това никога няма да сработи”, се запитайте: „А коя част от идеята ще сработи?” или „Коя идея би била по-добра?”. Когато започнете да си задавате позитивни въпроси, вашето подсъзнание ще ви дава решения чрез интуицията.

За Serafima

Прочети още

може ли човек да бъде смел поради страх лечение

Какво се пие при уплаха и как се лекува страх (бабини рецепти)

Страхът ни съпътства от раждането до смъртта и влияе на всички наши действия и постъпки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *