Всеки от нас е имал случаи, при които е имал усещането, че е бил обект на уроки, на зли и лоши очи, които са му предали негативна енергия

Червен конец и конско мънисто - класика

Червен конец и конско мънисто – класика против уроки

Как да се предпазим от уроки? Този въпрос все по-често се задава напоследък, тъй като няма човек, който да не е изпадал в ситуация след среща с определени хора после да се почувства зле, със силно главоболие и да усети негативна енергия, разкри sanovnik.bg.

Ако сте имали среща с подобен тип хора можете да си направите пречистващ ритуал. В случай, че този човек ви е бил на гости в дома ви, вземете свещ и я запалете. С тази свещ направете три кръгови движения във всеки ъгъл на стаята, където е бил гостът. После направете това действие и на входа на жилището ви.

Друго изпитано средство срещу лоша енергия в дома ви е да направите чай от мента или офика. Разредете после отварата със 7 литра вода и след това измийте пода на стаята, в която е бил госта и отново не бива да забравите за антрето и там подът да е измит старателно.

нумерология

Ако знаете, че имате среща с неприятен за вас човек, можете да вземете нещата в свои ръце и да се подготвите с някои средства за самозащита. Първо седнете със събрани ръце и крака неподвижно. Мисловно създайте около себе си непробиваема преграда за лошите влияния и злите очи. Вярвайте в своите сили и положителна енергия и бъдете спокойни.

В случай, че имате чувството, че сте урочасани, прибегнете към едно от най-сигурните средства за противодействие – водата. Измийте лицето си и очите си веднага със студена вода. Българските мистични ритуали предвиждат срещу лоши очи да се измиете с вода през метла. Сложете съд на мивката под чешмата, подложете чиста метла така, че водата да тече през нея, със събраната вода в съда измийте после лицето и очите си.

Смята се, че най-често очите, които могат да урочасват и са приемани за лоши, са светлите – сини и зелени. Особено внимателно трябва да избягвате хора с различен цвят на очите си, както и тези, които са със силно вдлъбнати или с различна големина очи.

За да противодействате на злите очи не забравяйте, че винаги можете да се доверите и на изпитаните средства за противодействие – червения конец и конското синьо мънисто.

Калинка Петрова

сподели бутон

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: