Всички хора се боят от жената със смъртоносен поглед, която само да погледне смръщено, и след нея остават трупове

Жена убива всичко живо само с погледа си. Тази уникална история разказва за съдбата на Авдотя Ивановна от малкото селце Ирса, разположено край Иркутск.

Авдотя Ивановна

Авдотя Ивановна

Всички жители на селото изпадали в тих ужас да не би Авдотя да ги погледне смръщено, защото след този поглед ще има трупове, разказала 40-годишната й внучка Ирина Цатурова, която живее в Братск пред изднанието „Паранормал”, цитирано от БЛИЦ.

Авдотя Ивановна е казачка по произход. Тя се омъжила за сибирски момък, с когото се преместила да живее в Ирса. Мъжът й починал много години преди раждането на внучката Ирина. Но всички жители на малкото селце вярвали, че за смъртта на сибиреца е бил черният смъртоносен поглед на Авдотя. Щом тя се появявала из селото, всички хуквали да прибират домашните си животни и птици.

нумерология

За Авдотя се говори, че един ден младата казачка се сдърпала със своя приятелка от селото. В този момент тя видяла ятото патици, които били в двора на бившата й дружка. Тя така ги изгледала, че до вечерта всички били измрели.

Книга за емблематичния Распутин. Групата Boney M посвети песен за неговия живот и смърт

Книга за емблематичния Распутин. Групата Boney M посвети песен за неговия живот и смърт

Жителите на Ирса смятат, че именно черните очи на Авдотя са смъртоносни. Ирина споделя, че помни още ужаса от хладния и остър поглед на своята властна баба. Очите й буквално пронизват всеки и дори могат да разгадаят най-съкровените му мисли и чувства. Ирина била 13-годишна, когато баба й починала.

Селяните вярвали, че и собствената й смърт е била предизвикана от самата Авдотя. Те посочили, че казачката прекарвала часове пред огледалото в ресане на дългите си коси. Години по-късно Ирина Цатурова станала дипломиран психолог. Тя започнала да изследва професионално феномена убийствен поглед. Така достигнала до информацията, че още в древността, когато човек е осъден на смърт чрез екзекуция, неговите очи били завързвани, за да не предизвикат мъчение или смърт за неговия палач.

Има много доказателства за това, как тибетските монаси владеят до съвършенство техниката за физическо въздействие върху човек само с помощта на погледа си. Само с очи те могат да преместват предмети без да ги докосват, или да предизвикат огън, или дори да блокират тичащи хора.

Распутин и неговият пронизващ поглед

Распутин и неговият пронизващ поглед

В Древен Египет и Александрия имало цяла каста жестоки убийци, които можели да убиват само с поглед. А в Сицилия, в град Месина имало тайнствен човек, който побърквал от ужас своите съграждани. Той се славел с убийствени очи. Неговата смърт доказала страшните му очи за пореден път. Мистериозният мъж предизвикал смъртта си след като гледал продължително време своя образ в огледалото. Тогава изведнъж той получил апоплектичен удар, по сходен начин на казачката Авдотя от Ирса.

Още античните философи са вярвали, че очите на всеки човек излъчват невидима светлина. Великият римски историк Светоний е написал в аналите как от погледа императорите Август и Тиберий струят невероятни лъчи.

Распутин

Распутин

Друг пример на човек с уникално силен поглед бил и Григорий Распутин, който приживе е бил лечител и монах, сред най-приближените на руския император Николай ІІ. Когато той е заговарял с някого, очите му пронизвали опонента му и дори можел да го хипнотизират.

В нощта на 29 срещу 30 декември 1916 г., когато заговорниците се надвесили над мъртвото тяло на Распутин, изведнъж той отворил очи, разказва един от съзаклятниците – княз Феликс Юсупов. Убийците на Распутин толкова се уплашили от очите на мъртвеца, които излъчвали ужасяваща червена светлина. Този кървавочервен отблясък довел до умопомрачение всички заговорници и пръв Юсупов се съвзел и прострелял отново трупа на Распутин.

Калинка Петрова

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: