Нова терапия за лечение на рак разработена в Япония и САЩ, дава надежда

Нова прогресивна терапия за лечение на рак, наречена GcMAF, прави опити да пробие път в медицината, но среща неодобрение от американската администрация

Докато новата терапия за лечение на рак, наречена GcMAF е напълно легална като лечение в десетки напреднали народи по целия свят, Американската администрация по храните и лекарствата я е забранила, наричайки го „неодобрено лекарство“. С това наименование, усилието за потискане на напредъка в медицинската наука, правителството на САЩ извърши нападение над клиниката на д-р Джеф Брадстрит, пионер в разработването на новата терапия за лечение на рак, като по-специално се стремеше да конфискува GcMAF, за да спре изследванията му, и да спре лечението на пациентите. Междувременно фармацевтичните гиганти получиха специално разрешение да пуснат непроверени, експериментални лекарства на обществото, докато тези лекарства носят достатъчно печалби, пише известният здравен сайт naturalnews.com.

Убийства на доктори занимаващи се с нови терапии за лечение на рак.

Един доктор бе открит убит в дома му тук на източното крайбрежие на Флорида (през 2015 г.). С него стават шест лекари намерени мъртви за един месец само от този регион на страната. Четирима от тях са били намерени мъртви във Флорида. Сред тях е холистичната д-р Тереза ​​Сийвърс, която беше открита убита в дома й в Флорида. Също така е убит алтернативния д-р Джеф Брадстриет, който бе открит в река с куршум на гърдите му. Наскоро се е преместил в Джорджия от Флорида. Друг лекар също  е намерен убит в куршум в главата д-р Райли. Тя беше открита в Джорджия в дома й; само на няколко часа от границата с Флорида.

Някой в САЩ не желае природни и други полезни методи за лечение на рак и други болести. Новата терапия за лечение на рак, наречена GcMAF е открита в Япония в края на миналия век.

Ползи от терапията с GcMAF.

В SCIENCE.NaturalNews.com, са описани изключителните предимства на GcMAF в публикувано проучване. Постепенното инкубиране на пречистения Gc протеин с имобилизирана бета-галактозидаза и сиалидаза генерира вероятно най-мощния фактор, активиращ макрофагите (наречен GcMAF), който някога е откриван и който не предизвиква нежелан ефект при хора …  След около 16-22 приложения (приблизително 3.5-5 месеца ) с GcMAF, пациенти получават незначително ниски нива на серумните ензими, еквивалентни на нивата на ензим в контролната група, вариращи от 0,38 до 0,63 nmole / min / mg протеин, което показва изкореняване на туморите. Тази терапевтична процедура не доведе до повторно повторение за повече от 4 години.

Ето как действа новата терапия за лечение на рак с GcMAF

Ето как действа новата терапия за лечение на рак с GcMAF

Терапията с GcMAF е полезна за лечение на рак и тумори не за всички пациенти и за всички видове тумори, включително и ракови. Тя е полезна и за автоимунни заболявания, за Аутизъм и други, списъкът е дълъг. Приложена молекулата GcMAF върху деца с Аутизъм 85% получили подобрение, което все пак е нещо.

Ето някои болести за които е полезен GcMAF: автоимунни заболявания, рак, хепатит В вирус,
херпес симплекс вирус, Епщайн-бар вирус, заболявания от разновидностите на аутизма, ревматоиден артрит, ендометриоза, Диабет тип 1 и други.

Какво е GcMAF?

GcMAF (или Gc извлечени протеин фактор активиращ макрофагите) е протеин, получен чрез модификация на протеин свързващ витамин D.

Според официалните източници от противораковия фонд GcMAF не е проучен правилно в клиничните проучвания и лабораторните резултати все още трябва да бъдат независимо потвърдени. Досега всички твърдения за ефикасността на този продукт нямат солидна научна основа, пак според правителствените източници. Неговият маркетинг бил незаконен и т. н.

Биохимично, GcMAF е резултат от последователното дегликозилиране свързващия протеин (Gc протеин), на витамин D, който естествено се стимулира от лимфоцитите ( Т и В клетки). Полученият протеин може да бъде фактор, за активиране на макрофагите (MAF). MAF са лимфокини, които контролират експресията на антигени на повърхността на макрофагите и една от техните функции е да направят макрофагите да станат цитотоксични за туморите.

Каква е иновацията на лекарството?

Израелски изследователи са разработили нов състав, по-стабилен и защитен с патент. Беше създадено вещество, одобрено от Американската администрация по храните и лекарствата. Efranat провежда тестове на спонтанен кучешки рак (т.е. кучета, които са болни по естествен начин, а не да се ваксинира с рак в лаборатория), някои от животните са напълно излекувана. В момента болницата Шиба провежда клинични проучвания върху група пациенти, страдащи от различни видове рак.

Тъй като GcMAF е естествена молекула в организма, патентът не е свързан с него, но има значение само за производствения процес. Следователно, лесно се избягват различни видове глупости. Например, един лекар, основал компания на остров Гърнси, и започнал да продава ампули, за които се твърди, че съдържат GcMAF. Израелски изследователи закупиха ампула от него, но не успяха да намерят веществото.

Efranat разработи фундаментално нова и стабилна формулировка, която дава възможност за клиничното му приложение и го патентова. Изследователите са много предпазливи при оценката на това лекарство, тъй като, ако говорим за противоракови лекарства, те не засягат абсолютно всички пациенти и всички видове тумори. Учените вярват, че бъдещето на имунотерапията е активирането на скритите и познати функции на имунната система.

Какво точно е второто поколение GcMAF?

Нова терапия за лечение на рак. GcMAF е протеин, получен чрез модификация на протеин свързващ витамин D.

Нова терапия за лечение на рак. GcMAF е протеин, получен чрез модификация на протеин свързващ витамин D.

Висока доза от второ поколение GcMAF се произвежда с нов патент в очакване на процеса, който е разработен в Япония от Saisei Mirai сътрудничещ с д-р Йошихиро Уто и д-р Хитоши Хори в Университета в Токушима, които работят върху GcMAF повече от 20 години. Изследванията на GcMAF започнаха в Университета в Токушима през 1992 г., след като беше представена работата на д-р Нобуто Ямамото и той започна сътрудничество с други лекари …

Второто поколение GcMAF се прави, като се използва нов и усъвършенстван метод от второ поколение за производство на Gc-MAF, който е 10-20 пъти по-концентриран и е по-активен и стабилен в сравнение с другите GcMAF, които понастоящем са на разположение. Важно е, че тази много по-висока концентрация на GcMAF е клинично доказана, че е почти без странични ефекти при голяма част от пациентите и е много по-стабилна, тъй като е устойчива на окисляване.

Надеждата за болните от рак и други тежки болести.

Нова терапия за лечение на рак дава надежда, но има и противници.

Нова терапия за лечение на рак дава надежда, но има и противници.

Когато човек е болен от някое тежко заболяване като рака или от типа на автоимунните, се надява да бъде излекуван от някое ново лекарство с подходяща терапия. Това е обяснимо и нормално. По въпроса работят много изследователи и има някакви резултати като описания в статията. Дори и да оздравее човек, все някой ден настъпва края на живота. За избягване на смъртта науката не може да предложи нищо, но в замяна на това надежда има за всички хора чрез вярата в Бога. В Библията е записано обещанието от Бог, за всеки човек, който вярва в Исус, че в деня на второто идване на Исус ще бъдат възкресени всички, които са му верни и са съобразили живота си с писаното в Библията.

В 20 глава на книгата Откровение пише за първото и второто възкресение на мъртвите. Божият дар за всички хора е да бъдат възкресени в първото възкресение и да живеят нов живот без смърт и болести, в един нов свят. Затова е необходимо да четем и разбираме Библията. Надеждата на всички християни във възкресението на Исус, като то се предлага и за всички, които са повярвали в Божия Син, и са съобразили живота си с Библията. Още по тези важни въпроси – ТУК и още една – ТУК.

Включете се в нашата група във Фейсбук:
Нова терапия за лечение на рак разработена в Япония и САЩ, дава надежда
5 (100%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Нова терапия за лечение на рак разработена в Япония и САЩ, дава надежда

  1. имам 6ч7 шишенца за продаване . 0890 405401

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *