Еврика! Разкриха тайната на дълголетието!

94 годишният Уилям Уолмсли открил тайната на своето дълголетие!

Детелини
Детелината е вълшебното цвете на дълголетието на стареца!!

Уилям Уолмсли открил, че тайната на неговото дълголетие се дължи на събирането на четирилистни детелини.

Възрастният човек е открил досега  500 от тях и смята, че точно те са причината за неговият дълъг живот, здраве и късмет. Старецът споделя, че първата си четирилистна детелина открил преди над 15  години.

Уилям Уолмсли е бивш шофьор на автобус, щастливо женен е от 63 години за своята първа любов. Дядото смята, че благодарение на своите детелини е бил щастлив и е имал голям късмет.

Вярва, че вълшебното растение ще му помогне да стигне до дълбоки старини. Очаква с много надежда да доживее и отпразнува  стотният си рожден ден в компанията на своите близки и голямото си щастливо семейство.

Уилям Уолмсли разказва, че обича да подарява четирилистни детелини на съседи, близки и приятели. Случвало се е да помогне и на непознати, както веднъж подарил от своите детелини на една жена в бинго зала, която после го намерила и го помолила да подари от щастливото цвете и на нейната дъщеря, която не можела да забременее. И чудото станало – момичето родило близнаци!

Това е една прекрасна и истинска история, която доказва, че чудесата се случват на тези, които вярват в тях!

 
Боян Петракиев

Еврика! Разкриха тайната на дълголетието!
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Еврика! Разкриха тайната на дълголетието!

  1. Aз като малък около 3-4 клас веднъж намерих страшно много четерилистни детелини, над 480, вече не си спомням много добре точната бройка, май беше 486 детелини и майка ми много се шашкаше и ги слагаше, като хербарии между книгите (от известно време станах писател). Със сигурност има останали още много между страниците. А на всичкото отгоре намерих и още по 7-8 детелини, които са петлистни и шестлистни. Някои казваха, че имам невероятен късмет.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *