Съседка на Ванга от Струмица разказва интересна история за пророчицата

Фимка Гогова е била съседка на Ванга в Струмица – родното място на гадателката. Там ясновидката се ражда през 1911 г и живее до 1942 г., когато се заселва в Петрич. Фимка е автор на книгата „Ванга и аз”, която издава в Македония. Пред „България днес” тя разказва подробности за срещите си с пророчицата.
„Най-голямото чудо беше, че Ванга спаси моята внучка. Детето оздравя без никакви лекарства, след като докторите я бяха отписали от живота. Цяла година момичето гаснеше и никой не можеше да му постави диагноза. Къде ли не ходихме, какво ли не правихме – нищо не помагаше. Ходеше по двора и падаше от немощ” – спомня си Фимка.

Ванга

Ванга на младини

„Трябваше да искам съвет и помощ от Ванга. Тогава я видях за последен път. Тя вече беше на смъртния си одър. Трудно можеше да говори. Много се тормозех как да я питам за внучката, като самата тя е вече толкова зле. Ама трябваше да я питам, защото ми беше голяма мъката. Ванга само прошепна: „Ке й мине” – разказва съседката на гадателката.
„Аз на нея й вярвам като на Бог. Прегърнах я и я целунах. Прибирам се вкъщи и всички ме чакат. Снахата, синът ми… Питат ме какво ми е казала Ванга. Рекох им: „Спокойно, детето ще се оправи”. Те не спират да ме разпитват: „Какво трябва да й даваме?”. Казвам: „Нищо няма да й давате. Ще й мине”. Не ми повярваха. Но за 2-3 дни внучката започна да се оправя. След една седмица беше здрава. Това никога няма да го забравя. Внучката сега е на 20 години. Живее в Швейцария с родителите си. Тя знае, че е спасена от Ванга” – разказва пред изданието Фимка.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: