Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Съвети как да приключим една връзка

Когато нещата в една връзка не вървят, когато се изгуби доверието и тръпката между партньорите, тогава явно е настъпил момента да се сложи край на взаимоотношенията. Това е един изключително болезнен процес, в който се използват редица „непозволени” и жестоки прийоми. За да се предпазим от излишни страдания, ето няколко съвета как по-леко да излезем от приключилата връзка

Когато любовта си отиде ...

Много често, партньорите, които са неуверени в решението си да сложат край на връзката, удължават агонията и това може да продължи прекалено много време. Това е един от най-неприятните начини да се сложи край, затова го избягвайте. Наранени от тази ситуация ще бъдат всички.

Точно противоположният начин на първия, е като се каже край изведнъж, без да има предварителни сигнали, че финала на взаимоотношенията е наблизо. Това също е изключително болезнен начин за потърпевшия, който докато се е радвал на щастието от взаимната обич, партньорът му вече е обмислял краят между тях.

Друг неприятен начин за приключване на връзка е изчезването на партньора. Той се покрива, не отговаря на обаждания или съобщения. Така изоставеният във връзката не разбира нито причината, нито поводът, докарали взаимоотношенията до този крах. Често, хора преживели такава раздяла, се оказват травмирани за цял живот.

С развиването на новите технологии, все по-често ставаме свидетели на решения, които се обявяват чрез интернет или sms-и. Това е също начин да се избегне истинската причина за раздялата, тъй като няма обратна връзка на момента на изказване на думите за край. И по този начин остава надеждата, че изказаните думи за финал на отношенията, в имейл или съобщение, няма да са окончателни и ще могат да се променят с течение на времето. Подобен е начинът за поставяне на край чрез телефонен секретар. И тук ответната страна само ще научи за решението ви, без да може да зададе напиращите въпроси и да има шанс да защити своята позиция.

Родителската намеса в отношенията почти сигурно довежда до крах връзката. Там, където загрижените майки започнат да обсъждат и да дават мнение по въпроси, касаещи партньорите, това ясно говори,че липсва диалогичност между партньорите, а това е сигурен признак за приближаващ финал. Сходна е ситуацията с намесата на недоброжелателни приятели, които в желанието си да си осигурят гледането на „сеир” отстрани, са готови да жертват щастието на двойката.

Може би най-добрият начин, за да се каже край на една връзка, е да се направи на четири очи, където всеки може да изложи фактите, които го дразнят, които смята, че са провалили отношенията и съответно да защити своята позиция. Понякога, след един откровен разговор, нещата не изглеждат толкова черни, колкото са били в началото. Затова разговаряйте и се вслушвайте в думите на партньора си.

За Калинка Петрова

Казвам се Калинка Петрова. Завършила съм „Журналистика”. Станах част от екипа на "Марс Медия" през 2011 г. Пиша за сайта Chudesa.net. Освен за чудесата около нас, водя рубриката за християнските празници и традиции. Следя благотворителните инициативи и дарителските кампании, които се провеждат в полза на нуждаещите се и на които Chudesa.net отделя особено внимание, за да бъдем максимално полезни на всички наши читатели.

Прочети още

може ли човек да бъде смел поради страх лечение

Какво се пие при уплаха и как се лекува страх (бабини рецепти)

Страхът ни съпътства от раждането до смъртта и влияе на всички наши действия и постъпки

Едно мнение

  1. tanq nedqlkova

    🙂 🙂 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *