Су Джок масаж
Су Джок масаж за всяка болка

Су Джок масаж за всяка болка, върши чудеса

Су Джок масаж се препоръчва за всяка болка, човекът е представен с целия си организъм върху дланта и стъпалото си

Сигурно не сте подозирали, че нещо толкова просто може да ви облекчи, когато страдате от редица болки – то се нарича Су Джок масаж.

Су Джок масаж
Су Джок масаж за всяка болка

Точките, върху които се въздейства са разположени върху дланта и стъпалото ни. Всъщност те са проекция на целия ни организъм. Всеки орган е представен върху тях и може да му се въздейства при нужда.

Какъвто и да е симптомът, лек със Су Джок масаж е възможен, дори ще се учудите от невероятните резултати. Не е трудно да се запознаете с необходимите места за натискане, които ще ползвате, за да отстраните дискомфорта си. Част от полезната информация ще намерите тук, а ако искате да се усъвършенствате, купете си книги, свързани с тематиката.

Корейската система срещу различните заболявания се съсредоточава върху така наречените меридиани на тялото, които са разположени върху ръцете и краката ни. Когато им направим Су Джок масаж, ние работим пряко върху енергийната система, укрепваме имунната система и защитните сили.

Целта е оздравяване или профилактика.

Във всеки случай, ако усвоите този метод, вие ще си осигурите живот с усмивка, със самочувствие, без особени страдания. Създателят на терапията е професор Пак Чже Ву. При масаж на точките може да се сдобиете с някои средства като камъни, топчета или мъниста. С тях допълнително ще третирате местата.

В началото точките ще са болезнени, но с времето това ще отшумява. Су Джок масаж ще ги освободи от напрежението, с това ще си отиде и проблемът. Експертите в областта умеят да откриват сигналите за бъдеща болест, преди тя да се е проявила.

Тогава те започват работа по балансиране на възникналите противоречия в човешката вибрация.

Не е нужно да вярвате, за да станете привърженик на Су Джок, той просто следва своята философия и дава практически ефект.

За Лина Максимова

Прочети още

Съхранение на кърма

Съхраняване на кърма. Колко време трябва да продължи кърменето?

Как се извършва правилно съхранение на кърма (във фризера)? Колко дълго време трябва да се …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *