Вижте едни от най-страховитите същества – черните змии! (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Змиите са много страховити същества. Те са бързи и смъртоносни! Те са студенокръвни и нямат страх!

Представляваме ви някои от странните черни змии, от които вие определено ще се изплашите, но някои от тях не са отровни, в същото време останалата част са виновни за много смъртни случаи в световен мащаб, както вчера от Chudesa.net писахме за една убийствена змия ТУК>

Pseudechis

Pseudechis

Pseudechis

 

Родът Pseudechis съдържа група на elapids често посочен като черна змия. Тези змии се срещат във всеки австралийски щат с изключение на Тасмания и някои видове са открити в Папуа Нова Гвинея. Те обитават различни типове местообитания, от безводни области до мочурливи места. Всички видове са опасни и могат да причинят потенциално смъртоносно ухапване. Повечето змии в този род са около 2 метра дължина и се различават по цвят. Някои видове са кафяви, там, където другите може да са черни. Най-разпознаваемите и широко разпространени видове в рода са с червени коремчета Black Snake и Mulga Snake (King Brown). Тези змии се хранят с гущери, жаби, птици, малки бозайници и дори други змии. Всички видове, с изключение на тези с червени коремче Black Snake снасят яйца.

Coluber боа

Coluber боа

Coluber боа

Coluber боа е вид на неотровни змии, colubrid змии, които често са посочени като източните състезатели. Те са предимно на територията на Съединените щати, на изток от Скалистите планини, но те варират и в северната част на Канада, и на юг в Мексико, Гватемала и Белиз. В момента има 11 признати подвида.

Racers обикновено нараства  до около 107 см дължина, но някои подвидове са способни да постигнат дължина от около 2 метра. Техните видове се различават значително. Повечето от тях са тъмни на цвят, като общото е, че са основно черни, кафяви, сини или зелени. Всеки подвид има по-светъл цвят на корема: бял или жълт цвят. Подрастващите често са по-поразително шарени, със зелена кожа, оранжева опашка, червена ивица.

Elaphe obsoleta

Black Snake Плъх е на неотровните colubrid видовете, срещащи се в Северна Америка. Тя предпочита силно залесените площи и е известна с това, че има отлични способностти за изкачване, включително възможността да се изкачи и в някоя кола.

Възрастните могат да станат доста големи и са известни с дължината, която достигат от порядъка на 2,6 м, което я прави най-дългата змия в Северна Америка. Неофициално, индиго snakesare може да ги надвишава.

Crotalus oreganus

Crotalus oreganus

Crotalus oreganus е от отровните видове в Северна Америка, в западната част на САЩ и северозападната част на Мексико. Размерът на този вид варира значително. Континенталните екземпляри често стигат до 100 см дължина, с най-големият рекорд е 162,6 см.

Вижте едни от най-страховитите същества – черните змии! (УНИКАЛНИ СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Вижте едни от най-страховитите същества – черните змии! (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

  1. Толкова глупости на едно място отдавна не бах чел.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *