Ето ги и най-странните сувенири на „звездите“!

Кой каквото могъл продал – от тоалетна до чене, всеки с номера си!

Номер 10 е за космическия костюм на най-известния тийнейджър в света – Джъстин Бийбър. Гаджето на Селена Гомез участвал в съвместна реклама с Ози Озбърн за супербол. Костюмът на младежа е продаден за благотворителна кауза в eBay за 5 000 долара.

Номер 9 е за тоалетната на Джей Ди Салингер. Този странен сувенир бил продаден за 1 милион долара и вижте добре, тоалетната не била почистена.

Номер 8 – кичур от косата на Краля Елвис Пресли е продаден за 115 000 долара. Елвис е рекордьор, тъй като Джон Ленън е продал своята коса само за 48 000 долара, а Кенеди едва за 3000 паунда.

Номер 7 – сутиенът на Шер се оказал на търг през 2007 година. Купувачът е хотела Хард рок, а цената на сувенира е неизвестна.

Номер 6 – ченето на Джак Никълсън. Звездата се е опитал да продаде 11 от своите зъби за около 10 000 долара, но не е ясно дали сделката е осъществена.

Номер 5 е за аромата на Майкъл Джексън. Парфюмът е специален, защото е направен буквално от него. Използвана е неговата ДНК. Сувенирът е продаден в Интернет.

Номер 4 – минахме през неизчистена тоалетна и стигаме до тест за бременност на Бритни Спиърс. Естествено той бил положителен и изключително ценен, затова е и откраднат от хотелската стая на певицата.

Номер 3 и една недоядена филия, продадена за 1 025 долара. Закуската била на Джъстин Тимбърлейк по време на неговото гостуване в едно радио.

Най-ценната коса е на Елвис!

Номер 2 е за дъхът на Брад и Анджелина. Да това е доста странно, но някой твърди, че е успял да улови дъхът им докато вървели по червения килим. Странният сувенир се намира в буркан и се продава за 530 долара в Интернет.

Номер 1 за Бъбречните камъни на Уилиам Шатнер. Звездата от Стар Трек е продал камък от бъбрека си за 25 000 долара. Според думите на актьора странния сувенир може да се сложи като камък на годежен пръстен.

Яница Кирилова

Ето ги и най-странните сувенири на „звездите“!
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *