Странна подводна структура прилича на разбил се НЛО

Неотдавна е публикувано изображението на странна подводна структура, която прилича на разбил се НЛО и около него кратер и следи по дъното

Google Earth е заснел странна подводна структура намираща се на 260 мили от западния бряг на Австралия, където има много хребети по дъното на океана. В тази част на океана близо до Австралия, забелязаният огромен предмет изглежда като разбит от някакво въздействие и е с размери в диаметър от 31 до 40 км. Обектът изглежда древен и се вижда назъбена структура, може би от някакъв сблъсък. По изображението може да се предполага, че обектът е направил извиващо се движение при разбиването си с трясък в билото.

Не отдавна е публикувано изображението на странна подводна структура, която прилича на разбил се НЛО и около него кратер и следи по дъното сякаш от катастрофа.

Не отдавна е публикувано изображението на странна подводна структура, която прилича на разбил се НЛО и около него кратер и следи по дъното сякаш от катастрофа.

Вижда се ясно, че билото се е сринало зад тази странна подводна структура. И ако погледнем внимателно, можем да видим, че пред него част от дъното на океана пред него е със следи от някакво въздействие и се е образувал малък кратер.

Предната част на обекта има релеф, който също изглежда като избутана част от дъното, както виждаме има назъбен и повреден вид, сякаш от удар.

За любителите и търсачите на НЛО тази странна подводна структура прилича на разбил се огромен извънземен кораб. Учените изследващи земната повърхност, биха казали, че тя има вид на разбил се метеорит в дъното на океана западно от Австралия. Той има форма на кръг с неравни очертания и зад него сякаш има следа от забиване, така както автомобилите остават следи от гумите си при асфалта при рязко увеличаване на скоростта. Тук следите имат вид от забиване на тяло, което се е разбило падащо не отгоре, а отстрани и което е задълбало в дъното. Пред него дъното има назъбена и повдигната форма, сякаш пред това място се е разбила загадъчната структура и го е разбутала при удара.

Пред странната подводна структура на дъното има назъбена и повдигната форма, сякаш се е разбила там.

Пред странната подводна структура на дъното има назъбена и повдигната форма, сякаш се е разбила там.

За извънземните и техните космически кораби има различни теории, но тази странна подводна структура е по-скоро разбил се метеорит в далечното минало, оставяйки следи отзад и отпред. Покрай вълнуващите истории за наблюдавани НЛО и извънземни цивилизации, се наблюдава освен засиленият интерес на част от любителите и някакво негативно влияние. Затова не е желателно те да бъдат издирвани и да се търси контакт с тях, тъй като те са с враждебни намерения спрямо земните жители, според някои учени. Други са на мнение, че не са, но това е според гледната точка.

Според Библията ние не сме сами във Вселената, но в наше време съществуването на извънземни цивилизации и НЛО, засега влиза в графата псевдонаука. А те съществуват, но за нас е опасно да търсим такива контакти, тъй като както казахме според мнението на някои учени, те са враждебно настроени, а според Библията нашата планета е завладяна точно от такива и с право можем да ги наречем духове от други светове. Още преди създаването на живота на Земята е имало някакъв конфликт в космоса и точно злонамерените са избягали тук. Днес те имитират НЛО и други свръх естествени явления и особено чрез своите посредници сред хората. В миналото са били наричани чародейци, магьосници, днес спиритисти, медиуми и други.

Странна подводна структура прилича на разбил се НЛО.

Странна подводна структура прилича на разбил се НЛО.

Тези въпроси са важни и всеки трябва да внимава да се пази от такива духове от други светове (извънземни), тъй като засега сме заобиколени поне на нашата планета само от паднали ангели, а в бъдещия свят, за който се говори в Библията, за Рая (в който хората ще живеят вечно), там ще бъдат само добрите същества и тези, които ще бъдат одобрени да живеят там ще бъдат в контакт с истински извънземни, които са приятелски настроени. За да се изпълни това обаче, всеки човек трябва да вземе решение да вярва в Исус, по начина, по който е описан в Библията.

Още по темата за нашата надежда за бъдещето – ТУК и за важните въпроси за вярата и спасението – ТУК.

Странна подводна структура прилича на разбил се НЛО
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *