Как да изберем спално бельо в зависимост от интериора на спалнята?

Питате се как да изберете спални комплекти и аксесоари за луксозна спалня, в зависимост от интериора.

Тази публикация ще даде светилна по тази тема и ще опише синтезиран как да превърнете обикновената спалня или спалнята с монотонна скучна схема в истински оазис в дома.

Спалня, направена в исторически стил – рококо, барок или дворцов стил, с резбовани детайли и изтънчени, луксозни тъкани, изисква, в допълнение, специално подбрани спални комплекти и аксесоари за спалня.

Идеално за тези стилове е спалното бельо от типа „Блумарин” от жакард. Дори набори, произведени в синхрон с арт движенията „Пищен барок“ и „Интимен рококо“ показват добра съвместимост с ретро вдъхновения, класически стил.

Вторият вариант за спалня е копринено бельо с класическия модел, например, „Шоколадов крем” или „Златен шоколад”. Такива спални комплекти подчертават дворцовия лукс на класическия интериор и изглеждат достойни за неговата класа. Ако спалнята е масивна мебел с резбовани детайли или представлява съвременно легло с кожена табла може да изберете бельо от материя с лек блясък като жакард или коприна.

Като много популярен стил в наши дни, минимализмът може естествено да допълва интериора с голяма фигура в рамките на 2-3 цвята. Такива комплекти в стил „Парижки шик” се вписват перфектно в спалнята в минималистичен стил.

Ако спалнята е обзаведена в провинциален стил и мебелите в стаята са предимно от дърво, често са с изкуствено състарен ефект. В такава ситуация изглежда добре спално бельо с имитация на пачуърк като например „Стилно пачуърк райе”. Интериорът в провинциален стил може да изглежда умишлено груб и закален или естествен и романтичен, в зависимост от детайлите, които се използват за декорация.

Романтика в спалнята ще донесе бельо с флорални мотиви например „Пурпурна викторианска роза”, „Лебеди и орхидеи” и много други. Ботаничските акценти са изключително популярни, така че изборът в търговската мрежа е много голям. Добре е да се избере естествена материя като сатен, коприна, памук и пр.

Източник: spalnobelio.bg

Как да изберем спално бельо в зависимост от интериора на спалнята?
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *