Софи Маринова урочасала сватбата на Емануела

Ромската перла Софи Маринова напоследък била много притеснена. Тя имала усещането, че носи лош късмет на всички булки около себе си. Сватбата на колежката й Емануела например няма да се състои. Тържеството бе насрочено за тази есен, като Софи щеше да бъде една от шаферките. Но сватба няма да има… Дори вече тръгна мълва, че върху Маринова тегне черно проклятие и девойките около нея не могат да се задомят.

Още преди месеци Емануела каза, че вече е сгодена за любимия си. След това съобщи на медиите, че ще му каже „да“ на пищно тържество през есента. Но наскоро певицата бе поканена от Гала в предаването „На кафе“, където врачката Николета й каза, че младоженецът Денис всъщност е гей. Изпълнителката не защити половинката си и дори донякъде потвърди думите на ясновидката. Бащата на момчето – Виктор Касъмов, който е шеф на Емануела, в момента бил бесен на кандидат-снахата и не бил съгласен синът му да се ожени за певицата.

„Софи Маринова е разстроена, че сватба няма да има. Тя се страхува, че някой й е направил магия да не се омъжи никога. Жените около нея също не могат да минат под олтара. Две нейни приятелки се отказаха да правят сватби в последния момент. Сега и Емануела се присъединява към тях. Софка е много притеснена“, докладват още запознати.
сподели ме

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: