Нови доказателства за смяна на полюсите на Земята

Учените предполагат, че се извършва смяна на полюсите на Земята

Земетресенията и вулканите говорят според учените, че се извършва процес на смяна на полюсите на Земята. За това явление е писано и друг път в научните сайтове и се е говорило в официалните медии. Нови шокиращи доказателства сочат към смяна на полюсите, което, ако се случи бързо, ще предизвика хаос в целия свят.

За такива те посочват вулканите, земетресенията и странните звуци от океаните и земята. Към тях се добавят и резултатите от различни научни изследвания като значителното увеличаване на движението на тектоничните пластове, гигантските линии на противоположните пукнатини и други.

Учените предполагат, че се извършва смяна на полюсите на Земята

Учените предполагат, че се извършва смяна на полюсите на Земята

Смяната на северния и южния магнитни полюси, на магнитната полярност на Земята се е случвало и преди. Учените, които проследяват историята на планетата са идентифицирани 74 от тези събития чрез изучаване на основните проби. Те са извлечени от стотици или хиляди фута надолу в земята и в гъстите полярни ледове. Внезапната промяна ще разстрои баланса на Земята, така значително, че това може да предизвика смъртоносни земетресения, големи цунамита и едва ли можем да си представим какво още би се случило. Вулканичните изригвания се предполага, че ще са толкова големи и широко разпространени, че получените облаци от пепел и газове могат да отслабят слънчевите лъчи и да предизвикат нов внезапен ледников период.

Учените търсят доказателства за предходното унищожаване в стил Библейски потоп чрез идентифициране на „хаотични утайки“, където тесни слоеве от пръст, камъни и лед носят информация за рекордни чудати събития в историята на Земята под формата на ленти от кал и малки магнитно заредени фрагменти. За учените, това са ясни показатели за внезапни наводнения, стопен лед или ясни други фрагменти. Когато те са открити извън този дълъг период от цикъла на замразяване и топене в историята на Земята, те стават индикатор за смяна на полюсите, пише сайтът riseearth.com.

Според Библията потопът е станал внезапно, също и според научните доклади за намерените замразени мамути и други животни по времето на потопа е имало световен катаклизъм, при който са измрели много животни. Учените имат различни теории за това и едно е ясно, че е имало смяна на полюсите, един от всичките, които е преживяла нашата планета.  За нас е по-важно, че в Библията се казва, че ще стават повече природните бедствия, но Бог е обещал, че няма да има повсеместен потоп както е било при първия. След като е имало и преди смяна на полюсите, значи и сега ще се преживее това явление, но трябва да знаем, че е възможно да има повечко земетресения, вулкани и цунами. Това не е никак малко, защото би имало проблеми със земеделското производство, освен жертвите и разрушенията по места, ако наистина предположенията на учените се окажат верни.

По отношение на Библейския потоп в далечното минало, науката е намерила факти за неговата достоверност, само в някои находки има известна разлика с датите, които дава Библията за него. Причината за това е, че не се знае какво е било количеството на изследваните радиоактивни елементи в дадена находка и в какъв период на полуразпад са били атомите в него. Оттам идват разликите, за които говори д-р Бау в своите лекции озаглавени „Симфония на сътворението” в 6 части. Той дава много изчерпателна информация за една от основните доктрини на Библията – за сътворението. Това е от голямо значение за нас, за нашите убеждения и вяра в Бога, от което зависи и нашето спасение. По тези важни въпроси за живота ще намерите информация в клиповете и ТУК.

Нови доказателства за смяна на полюсите на Земята
5 (100%) 4 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Нови доказателства за смяна на полюсите на Земята

  1. Хахахахах…ще умра….Бог бил обещал…

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *