От какво е болен Слави Трифонов?

Преди 4 години Слави Трифонов разкри на публиката си, че ослепява. Направи го пред камерата на доверения си приятел Росен Петров, макар и в тежко състояние в болницата. След този момент почти не се случи да го видим без очилата, които са му предписани.

Оттогава насам за различни периоди от седмица до месеци той изчезва без да дава обяснение. Така спекулациите около името му се засилват. Най-често в медийното пространство се чува, че той страда от страшната множествена склероза. Слави има всички симптоми на болестта, но вече се е изследвал нееднократно и резултатите са отрицателни. От една година Слави често ходи в чужбина на изследвания.

Неизвестността накара хората да си мислят за какви ли не варианти – от СПИН и сифилис до диабет или инсулт.

Трифонов бе принуден да сподели част от историята си, за да престанат да спекулират. Проблемът с лявото му око започнал от възпален зъб, който бил късно изваден и на практика оттогава той виждал само с дясното си око. Трудно му било, но се нагодил. Преди 4 години обаче започнал да ослепява и с дясното, което го карало да се чувства, че полудява от страх. Затова постоянно ходи напред-назад, за да търси лек и успокоение.

нумерология

Примерът, който дава Слави Трифонов, е много важен за нас. Той не се отказва да се бори за живота си, но не спира и да върши любимите си неща. Това е пълноценно съществуване.


Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: