Слави Трифонов президент? Топ ясновидка Евелина Лютова за Избори за президент 2016 г.

Предсказание на ясновидката Евелина Лютова във връзка с бъдещо управление на Слави Трифонов.

Цялата държава е във времена на тежка турбулентност, че политиката е мръсна тема и за нея не обичам да говоря. Всички до момента проведени избори, независимо дали съм гласувала или не, са спечелени от тези, на които съм симпатизирала.

Е добре тогава! Ще кажа моето мнение, дори да не се харесва на някои хора.

Случва се често така, че печели този, който не трябва. Личното ми мнение е, че за България и българите е необходимо да застане човек, който да не е кукла на конци, а да има твърда позиция и да работи за доброто на народа. Има такива хора и ние трябва да го изберем този човек, който да представлява нацията ни пред света и в същото време да радее за нашия възход и материален просперитет.

Скоро и то след няколко дни очаквам, това да започне да се случва.

За съжаление няма веднага да се оправи България и положението на обикновения българин. Сега идва президентът, който тепърва ще посее семенцето на доброто за нашата мила родина.

Отдавна витае мнението в медийното пространство, че жена заставайки начело на България щяло да оправи положението. Бих казала „не съвсем“, но ще започне да се оправят много неща в България.

За президентското място се борят изключително много кандидати с различно ниво на интелигентност.
Целта е разводняване и разединяване на нацията. Само че ние, българите, не сме толкова глупави и дойде време да изправим гордо глави и да покажем колко сме умни и готови за новия по-добър живот. Стига сме слугували на европейските страни. Българи с висше образование в чужбина мият чинии и чистят задните части на възрастни хора! Дойде време да върнем интелигентните си българи и да процъфтим, заедно, цяла България. Това ще стане при избора на следващия парламент и сред депутатите бъде Слави Трифонов. Независимо, че сега той не желае да влиза в политиката – ще влезе. И това ще стане за доброто на хората.

Парламенти е пълен с непрофесионални шоумени и всички те, взети заедно, не вършеха и на йота работа колкото ще направи само за броени месеци Слави Трифонов.

Самото шоу ще продължи, но той няма да го води. Има вече подготвени достойни заместници за самото телевизионно шоу.

След като влезе Слави Трифонов в парламента Шоуто ще се пренесе в Народното събрание и този път ще бъде пълно и безкрайно ефективно. Не след дълго Дългия ще стане ПРЕЗИДЕНТ. Тогава неговите млади политици, които ще дойдат наистина ще поведат България и тя ще стане малката Швейцария.

България е богата на всичко и най-вече на млади умове.
Скоро ще се върнат интелигентните ни млади хора и ние ще станем нация образец.

Кой ще спечели президентските избори на 6.11.2016г.?

Според моите предвиждания борбата ще се води между Марешки и Цачева. И двамата имат силни позиции и искат да допринесат много за нацията ни.

Женското присъствие ще даде нова светлина в президентския кабинет и определено това е дамата, която ще оглави следващото правителство.

Обаче кой гласове ще я изберат и дали хората ще са доволно, не се знае и надали. В началото народа няма да е доволен, защото няма да могат да видят какво ще се направи за държавата, ако можеха да видят както, аз, виждам напред, щяха да знаят, че промяната е на път да се случи, но ще отнеме време.

Преди някой да е помислил, че имам пристрастия, поради стихчето, което пуснах наскоро в социалните мрежи, да кажа, аз не познавам лично г-жа Цачева нито Марешки, нито когото и да било от народното събрание, не искам и да ги познавам лично. Искам, като гражданка, те да си вършат работата така, че народа да живее добре.

Рядко гледам телевизия, но до ушите ми стигна някакъв слух за това, че в интервю сбъркала жената градовете с държави. Това било в живо предаване в наша силна телевизия. Реагирах на тези подигравки, защото съм била на мястото пред екран, на живо, където човек е под напрежение. Само който е бил предаване на живо може да разбере за какво говоря. Дори да си абсолютен непукист и да не ти пука от абсолютно нищо, пак си под такова напрежение. Случва се да кажеш някоя глупост, да сбъркаш нещо, което знаеш със сигурност, да направиш тавтология, да заекнеш, да кихнеш или да пръднеш… Ако е на запис всичко се изрязва, но на живо – всичко се вижда и чува.

Например, на мен в предаване ми се е случвало по време на започнато изречение да запусна мисълта си. Просто думата не ти идва на секундата. Нима в живота на всеки не се е случвало това?

Стихчето, което публикувах за нея може да се види в моя канал в YouTube. В него има много видео клипчета с мои клиенти, на които съм помогнала и съвети от окултна гледна точка, които съм направила във вид на видео уроци. В този канал направих рубрика „Две три строфи по пантофи“. Понякога ми идва музата и започвам да говоря в рими. Направих това стихче на прима виста, записах го на телефона си на видео и го пуснах. Тези, които нямат възможност да го видят може да го чуят и тук.

Виждате, че нямам определена позиция ЗА или ПРОТИВ Цецка Цачева, имам силното усещане за тази промяна идваща от женското начало.

На финал се обръщам към всички хора да бъдем оптимистично настроени, защото важното в животът е да се обичаме, и със силата на любовта един към друг ще постигнем чудеса. Ако се плюем едни други няма да постигнем никакви добри резултати. Затова според мен е важна любовта сред нас хората и доброто отношение помежду си.

Благодаря ви, Евелина Лютова.

Слави Трифонов президент? Топ ясновидка Евелина Лютова за Избори за президент 2016 г.
3.7 (73.33%) 3 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *