Синоптиците твърдят, че след Санди се очаква втори ураган да удари източната част на САЩ веднага след изборния ден в страната

Ураганът нанесе щети за над 20 милиарда долара

За беда на американците, нещастията им не спират до тук след урагана Санди, тъй като се очаква втори подобен, но с по-малка сила, алармираха американските синоптици. В същото време метеорологът Брус Съливан смята, че хората трябва да са подготвени, но и че все пак има вероятност да ги подмине втория ураган, тъй като климатичният фронт се променя непрекъснато.

Във връзка с изборите в САЩ трябва да споменем мнението на екстрасенса Блеър Робъртсън, който предвещава, че победителят ще бъде Мит Ромни, след като стане ясно повторното преброяване на гласовете. Мнозина веднага биха заложили на Ромни, след като познават възможностите на Робъртсън – именно той предсказа земетресението и цунамито в Япония, както и самолетната катастрофа на полския държавен глава Лех Качински.

Всеки прави прогнози, но да видим дали ще им излязат правилни сметките. Заради ураганът Санди бившият републиканец и градоначалник на Ню Йорк – Майкъл Блумбърг промени мнението си за изборите и изведнъж изказа подкрепата си за Барак Обама, след като видя какво се случи и от какво се нуждаят хората.

нумерология

От Chudesa.net днес ви разкрихме, че много американци вече ровят по кофите, за да си намерят нещо за ядене, тъй като ураганът Санди ги е поставил в това бедствено положение. Жертвите вече може и да надминават 100 души.


Боян Петракиев

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: