Подаръкът говори много. Проблемът съвсем не е в неговата стойност. Виж по какъв начин избира и ти поднася подарък твоят партньор и внимателно анализирай впечатленията си.

Пита те предварително какво би искала да получиш и точно изпълнява прищявката ти.

Такова поведение говори за голям прагматизъм на мъжа. Него може би го мързи да обикаля по магазините и да потърси нещо оригинално, а и не се знае дали ще харесаш избора му. Той иска да попадне в десетката почти без да се цели – и на теб да угоди, и на себе си да не създава работа. Бъди готова за подобно отношение и в сърдечните дела – той не би изменил на навиците си. Така че ще ти се наложи да се адаптираш. Макар че този мъж винаги ще е готов да изслуша и обсъди конструктивните и конкретни предложения .

Избира стандартен комплект.

По принцип това са цветя и парфюм. Твоят избраник не е много изкушен в угаждане на дамите. В дадената ситуация трябва да изясниш как е избрал аромата. Наслуки, по цената или по вътрешно усещане, че този парфюм е точно за теб. Ако той е подходил към избора индивидуално, това говори за трепетно отношение към теб.

Разпитва приятелките ти.

И изчезва по цели вечери в търсене на заветния подарък, а след това организира тържественото му връчване. Можеш изцяло да се довериш на такъв мъж. Той ще цени повече от всичко твоя комфорт и ще се старае да ти угажда винаги и във всичко. В своя стремеж да удивлява обаче такъв мъж понякога се любува повече на себе си. Така че трябва да се стараеш да бъдеш за него винаги загадъчна и тайнствена, за да не загубиш обожанието му.

нумерология

Той си спомня за твоя празник едва когато седне на масата.

Готова ли си да се примириш с това, че сама трябва да му напомняш за празниците? Ти си извадила късмет или с гений, който е потънал в своите велики мисли, или с откровен сухар. Впрочем има и трети вариант – той превръща в празник за теб всички дни в годината, а червените дати в календара /като 8 март например/ смята за отживелици от миналото. В такъв случай устройте си един на друг вечен празник и направете всеки ден незабравим!

Вижте и ТОВА:

Нарцисизъм. Топ 20+ симптоми на нарцисиста и съвети за общуване

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: