Сензация! Застреляха истински дракон в дома на фермер!

Мъж от Малайзия застреля в дома си мистериозно същество, приличащо по външен вид на дракон

Необичайният инцидент се разиграва в Западна Малайзия, където местен собственик на овощна градина е събуден от ужасените писъци на зайците си на двора и вледеняващо животинско ръмжене. Той незабавно изскача навън и пред очите му се разкрива шокираща гледка – необикновено животно с два рога на главата и дълги мустаци, подобно на дракон, което разкъсва един от мъжките му зайци.

дракон

Мъж от Малайзия застреля в дома си мистериозно същество, приличащо по външен вид на дракон

Изуменият фермер бързо успява да дойде на себе си след първоначланото изумление и стреля осем пъти в неканения посетител. Едва когато се убеждава, че животното е мъртво, той се осмелява да се приближи и да го разгледа по-подробно отблизо, убеждавайки се, че създанието действително прилича изключително много на дракон.

Впоследствие фермерът признава, че ако не е бил изненадан, не би застрелял съществото, тъй като вярва в поверието, че ако дракон прекрачи прага на нечий дом, това ще донесе голям късмет и благоденствие в къщата.

Твърди се, че рогата на предполагаемия дракон могат да бъдат продадени за сумата от няколко милиона долара, но само ако бъде доказан автентичният им произход. Мъжът обаче признава, че няма подобни намерения и възнамерява единствено да консервира съществото, за да го предостави на някой музей, където то да бъде видяно от повече хора.

Сензация! Застреляха истински дракон в дома на фермер!
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *