Ясновидката Маг Джиляна, гадател

човешката аура
Човешката аура е енергийният щит около тялото ни

Какви са уникалните свойства на човешката аура

Човешката аура е енергийният щит около тялото ни – изобилието на електрическите импулси от мозъка към нервните окончания на тялото (и обратното) създава енергийно поле

Невероятно, но човешката аура (нашето енергийно поел) се влияе от нашите умствени, емоционални, физически и духовни състояния.

Аурата също се влияе от средата, в която се обграждаме. Някога чували ли си фразата “Вие сте продукт на вашата околна среда”?

Е, вашата аура може да бъде само част от това.

„Аура“ означава видима енергия. За повечето от нас енергията не може да бъде видяна без помощта на научна апаратура.

Биоелектрофотографията улавя тези енергийни полета, които се проявяват като светлина излизаща от тялото, която го обгражда като щит.

Когато сме щастливи и позитивни, аурата ни е светла и блестяща.

Сърцето излъчва топла розова светлина или златиста светлина, винаги, когато изпитваме позитивни емоции.

Когато сме ядосани, тъжни и депресиран, обладани от безпокойство и изнервени, когато излъчваме негативна енергия енергийното поле е слабо, а цветът е тъмен и мътен. Жизнеността се губи и човек се чувства зле.

Още по-удивителна е идеята, че човек може да промени света само с помощта на енергията си. Въпреки че това не е нова идея (будистите вярват в това от векове), за истинността на тази идея нямаше солидни научни доказателства до скоро.

Руският учен д-р Константин Коротков, професор в Техническия университет в Санкт Петербург в Русия обяви, че нашата енергия и съзнание има влияние върху заобикалящата ни среда.

Той също така заявява, че човешките същества и елементите, които се намират в природата имат еднакви енергийни полета, които могат да взаимодействат помежду си.

Човешката аура е енергийният щит около тялото ни
Човешката аура е енергийният щит около тялото ни

Факт е, че всичко, което виждаме, чуваме, докосваме, усещаме се състои от енергия.

Учени от цял свят започват откриват взаимовръзка между привидно несвързани елементи; чрез изучаване на електрически и магнитни полета.

Бъдещето на човешките енергийни полета, нашето съзнание, и как може да повлияе на света около нас е наистина вълнуващо и вероятно революционно поле за изследване.

За Ralica Ilieva

Прочети още

Най-смешните тъпи вицове. Просташки вицове.

Тъпи вицове, шеги и смешки. От серията много тъпи, но смешни (Кратки!)

Най-смешните тъпи вицове. Просташки вицове. Тъпи вицове с отговори. Вицове за деца, за Иванчо. Тъпи …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *