Сбъдване на желания – възможно и лесно

Дългоочакваното сбъдване на желания е абсолютно постижимо и реално

Има хора, които с лекота постигат своите цели, мечти и желания. Има и такива, който полагат неимоверни усилия и въпреки всичко все нещо не им стига, за да постигнат това, към което се стремят.

Ако сте от втория тип, то тази статия е точно за Вас. Тук ще разгледаме лесни и безопасни ритуали за сбъдване на желания.

На първо място трябва да вярвате, че церемонията ще бъде успешна и да вярвате в магическата й сила.

Не забравяйте и своето най-съкровено желание. Концентрирайте се върху него и си представете всеки детайл от мечтата си. Представете си, че тя вече е осъществена. Обърнете внимание на чувствата и емоциите си в този момент.

Новолуние е най-подходящият момент за сбъдване на желания

Новолуние е най-подходящият момент за сбъдване на желания

Най-успешното време за сбъдване на желания е първият час след новолуние. Друг подходящ момент, който обаче може да уловите много рядко е първият час след слънчево затъмнение.

И тук идва ключовият момент. Подберете точните думи и напишете своето желание на хартия.

Потопете сгънатото листче във чаша вода и поставете ръцете си с дланите надолу, няколко сантиметра над стъкления съд. Изразете с думи Вашето желание и изпийте водата в чашата.

В никакъв случай не изхвърляйте водата. Ако не желаете да я пиете може да я изсипете в саксия с цвете. Растението черпи сила от водата и тя му помага да расте, точно както ще помогне на вашите желания да се сбъднат.

Не забравяйте, че за да се реализира Вашата мечта е необходимо да вярвате в себе си, във възможностите си и в неизбежното сбъдване на мечтите Ви.

За да постигнете успех е необходимо действие. Не се надявайте, че ще ще срещнете любовта например, ако си стоите само у дома или ще спечелите от лотарията без да сте закупили билет.

Направете си собствен план, който ще ви помогне за сбъдване на желания и реализиране на плановете и мечтите Ви.

Сбъдване на желания – възможно и лесно
4.1 (82.5%) 24 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Сбъдване на желания – възможно и лесно

  1. Здравейте!Благодаря Ви за чудесната статия!Вярвам в чудесата на Природата и във всичко добро.Днес освен ,че е новолуние има и слънчево затъмнение и нямам търпение да изпробвам този метод за сбъдване на желания.Само че неразбрах следкато изпия водата листа с желанието трябва да го запазим или се прави нещо друго.Благодаря Ви.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *