Създанието, което се смята за русалката от Йордания има потомство – нейното бебе плува в огромен аквариум

За любопитните ще бъде интересно да научат, че странното същество представено като русалка, показана в Йордания, си имала поколение.

Риба-китара, а не бебе на русалката

Клипът от YouTube със смразяващия показ на труп, зловещо ухилен, е привлякъл вниманието на повече от 1,7 милиона зрители с шокиращото си заглавие, пораждащо най-приятни асоциации. Безжизненото морско създание, което бе представено за русалка във видеото „Истинска русалка в Йордания“ съвсем нямаше вид на приказната красавица Ариел, толкова харесвана от децата.

Съвсем по друг начин изглежда нейното бебе – не е толкова зловещо и дори може да се хареса на някои. Колкото и странно да изглежда на външен вид, „бебето-русалка“ привлича много повече посетители, които го оценяват положително – до днес три милиона и осемстотин хиляди. На човек повече му харесва да гледа живи същества, отколкото някакви трупове, пък било то на „русалка“. Бебето на така наречената русалка се радва на изключителна популярност. Както се разбира и от клипчето, в своя аквариум някъде в Йордания, малкото създание е много по-добре от своя безжизнен родител. От пръв поглед се разбира че това не е никаква русалка, а малкото на споменатата още преди риба-китара.

нумерология

„Русалката“

По нейното тяло се забелязват белезите, които след като порасне, ще заприличат на „лице“ със същото демонично изражение, както на своята майка.

В човешката същност е заложено да търси и открива, а когато намери нещо необикновено, да го сравнява със себе си. Стремежът да се покорят морските дълбини е породил и легендите за сирени и русалки, все тайнствени същества с женско начало.
Боян Петракиев

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: