Ротшилд изчезват заради кръвно проклятие

Наследник на известната фамилия Ротшилд проклина България на смъртното си ложе

Клоновете на фамилия Ротшилд в Италия и Франкфурт са напълно заличени

Фамилия Ротшилд изчезва заради кръвно проклятие. Една от най-известните в цял свят фамилии малко по малко остава без наследници, а клоновете на рода в Италия и Франкфурт са вече напълно заличени. Причината за това е повече от прозаична – кръвосмешение, навлякло на рода проклятие, кълнат се изследователи на историята на Ротшилд.

РотшилдДори и без проклятието обаче, заради женитбите между кръвни роднини от фамилията, в поколенията се е натрупала дегенерация. Заради което голяма част от мъжете се раждат инвалиди. Вследствие на проклятието пък повечето от наследниците на Ротшилд се оказват от женски пол, което спира продължаването на фамилията.

Малко известен факт е, че страната ни също има връзка с популярната фамилия. Българката Веселина Георгиева е била омъжена за Едмон де Ротшилд в средата на изминалия век. Бракът им обаче не бил щастлив и двамата се развеждат. Дори и след раздялата си с българката обаче Ротшилд си остава смъртен враг на страната ни и до сетния си час таи явна ненавист към България.

На смъртния си одър богаташът дори проклина България да спре да съществува като държава. „Нека през 2030 година да няма нито такава страна България, нито останали живи българи“, с последни сили изрекъл озлобеният Едмон през лятото на 1997 година, малко преди смъртта си.

Въобще, за самочувствието на фамилията и навика им да гледат надменно на всички останали, се носят легенди. Натан, синът на основателя на династията Ротшилд, заявил, че в света съществуват само две нации – евреите и всички останали. От 1810 година насам фамилията се занимава единствено с парични услуги.

Никой не е занесъл нищо на онзи свят! В зависимост от източниците, Ротшилдови не изчезват съвсем напълно, а даже по всяка вероятност са твърде добре, защото са богати и могат да прибягват към смесени бракове. По темата за съдбите на някои милиардери, четете – ТУК.

Ротшилд изчезват заради кръвно проклятие
3.8 (75%) 8 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Ротшилд изчезват заради кръвно проклятие

  1. Фамилията Ротшилд не само, че не изчезват, но и днес притежават над 500 трильона-1/2 от световното богатство.

  2. Никой не е занесъл нищо на онзи свят!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *