Бесен 75-годишен дядо с лък сее страх и ужас сред престъпниците, също както Робин Худ

Дядо на 75 години държа на мушка крадец, нахълтал в имота му, докато дойде полицията. Злосторникът не се решил да шавне, ужасен от огромния лък в ръцете на стопанина. После пред екипа на телевизия FOX40 дядото само си намести очилата и демонстрира как от двадесет крачки, със самоделния лък, прави на решето мишената, забивайки стрелите една до друга – също както Робин Худ.

Дядо плаши крадците с лък като Робин Худ

Не само у нас възрастните хора са пропищели от крадци. С лък в ръка пенсионер от Сакраменто, Калифорния защити имуществото си от посегателствата на нагли крадци. След неговото обещание да ги простреля като „бесни псета“ единият от двамата наглеци си плюл на петите, а другият замръзнал от страх.

На зазоряване мистър Кифърт се събудил от лая на своето куче и решил да провери какво става на двора, тъй като веднъж вече бил ограбван. Добър човек по тъмно едва ли ще посети без покана, затова дядото сграбил пътьом лъка и стрелите, които си измайсторил след първия обир в дома му.

нумерология

„След първия обир у дома бях толкова бесен, че се веднага реших – трябва да измисля как да се защитя от крадците в бъдеще“ – споделя пред телевизия FOX40 престарелият Робин Худ. Той си измайсторил сам лък и стрели преди 9 месеца и започнал ежедневни тренировки. Сега дядото е постигнал завидно майсторство със своя самоделен лък.

Когато полицаите се отзовали на сигнала, се разиграл познатият и у нас сценарий. Първо у предполагаемия крадец полицаите не намерили нищо крадено, после не могли да докажат, че влязъл за да краде и просто го пуснали да си върви, за голямо неудоволствие на дядото – Робин Худ.


бyтoн зa cпoдeлянe

Боян Петракиев

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: