Ясновидецът Роберто Методиев разкрива, че Слави Трифонов е омагьосан

„Енергийното поле на Слави Трифонов е силно нарушено от магия, заради която го чакат много страдания. Няма да има деца, но приятелката му Мартина ще си остане с него. Двамата не са разделени, каквито слухове се появиха заради изчезването й от Шоуто на Слави. Скоро тя пак ще се завърне на екран. Слави дава много пари за благотворителност, предимно за болни деца, но държи това да остане в тайна” – разкрива в интервю за „Уикенд” Роберто Методиев.

Роберто Методиев вещае тежка година за България

Роберто Методиев вещае тежка година за България

Гадателят разкрива как се отключва заключен вече късмет. „Със специален ритуал” – твърди ясновидецът. „Човекът, който идва при мен, носи катинар. Върху него се четат молитви, потапя се във вода. След това аз го слагам върху главата на човека. Доколкото знам, много мои колеги карат хората да изхвърлят катинара, но не бива. Изхвърлят се ключовете, а не катинарът. Той е символът на отключването на късмета, а не те. Методът с отключването на църква също е успешен. Важно е човекът рано сутринта първи да отключи храма, за да отприщи ритуално и късмета си. Такъв ритуал беше правила навремето Венета Райкова” – разказва Роберто Методиев.
На въпрос за бъдещето на кабинета Борисов, гадателят споделя: „Правителството на Бойко Борисов има капацитет да ни управлява, стига да вземе правилните решения и да не позволява да се случват задкулисни игрички в коалицията от страна на другите партии. Предстои тежка година на България. Пестенето на пари няма да доведе до нищо положително” – убеден е Роберто Методиев.
На въпрос кои най-често го търсят за помощ, ясновидецът отговаря: „Хората най-често се интересуват от любов, работа и здраве, но като че ли здравето го пренебрегват. Все повече работя с хора, които се просвещават сами в окултното и духовното. С годините хората стават все по-глупави, зли и завистливи” – откровен е Роберто Методиев.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: