Рецепта за тромбоза и как оздравява един болен от тази опасна болест

Да разгледаме една известна рецепта за тромбоза и разширени вени и една друга сладка рецепта, с която един болен мъж със съсирек оздравява

Както е известно тромбозата и съпътстващите я разширение вени са изключително опасни и често срещани при жените. Те по-рядко се наблюдават при мъжете. Да разгледаме една известна рецепта за тромбоза и разширени вени и една друга сладка рецепта, с която един болен мъж със съсирек оздравява.

Когато през нашите вени тече твърде много кръвта, те започват да се подуват и изглеждат разширени, и от това притокът на кръв към сърцето се затруднява. Повредени клапани и вени обикновено предизвикват разширени вени, и често могат да се видят по стъпалата и глезените.

Този вид повредени вени възникват поради стоене в седнало или изправено положение за дълъг период от време, затлъстяване, травми, бременност или липса на физическа активност.

Разширените вени могат да предизвикат един вид запушване на по-дълбоките вени, иначе известни като дълбока венозна тромбоза. За щастие, това не е много сериозно, и някои вътрешни средства за защита могат да го излекуват. Освен това болният ще трябва да промени някои навици. Упражненията също се препоръчват.

Рецепта за тромбоза – как оздравява един болен от тази опасна болест

Рецепта за тромбоза – как оздравява един болен от тази опасна болест

Първа рецепта.

Избраната рецепта за тромбоза е известна от много години и има твърде благоприятен ефект.

Популярната рецепта за тромбоза и разширени вени е от 2 съставки: 1 чаша овче мляко и 1 бебешки сапун.

Приготвяне: Първото нещо необходимо да се направи, е да се разтвори бебешкия сапун в млякото. Съхранява се в хладилника.

Приложение: Нанася се сместа върху разширените вени трикратно през деня.

Освен това може също да се направи компрес, като се използва по-голямо количество от споменатата смес. Нанася се на краката. Тази процедура се повтаря 3 пъти на ден! Резултатите според лечителите са много добри и трябва да се появят много скоро!

Втора рецепта.

Втората рецепта както казахме е сладка, защото се използва сладък продукт – меласа. Източника за нея е в една полезна книга за здравето – Лекарства от природата част 1. Тя е на издателство „Нов живот”, което издава много хубави книги на здравна тематика, за семейството, християнството и други полезни за всеки човек.

На страница 33 е описан случай на един железничар, който е получил тромбоза на коронарите (кръвен съсирек). По тази причина се наложило да напусне работа и да се лекува. Препоръчали ма да опита с меласа. Той е разтварял една чаена лъжичка меласа в половин чаша завряла вода и я допълвал със студена вода.

Благодарение на това народно лечение той успял да се справи с болестта и да се върне на работа. В книгата се обяснява, че калият и минералите в меласата успели да разтворят съсирека. Меласата е известна и с високото си съдържание на желязо. Затова се препоръчва и при анемия. Една супена лъжица меласа сутрин се препоръчва за справяне с анемията.

Друг интересен случай е описан също там в книгата на човек, който бил наполовина парализиран и благодарение на нея успял да си излекува краката и да оздравее постепенно напълно за почуда на лекарите и приятелите му.

Включете се в нашата група във Фейсбук:
Рецепта за тромбоза и как оздравява един болен от тази опасна болест
5 (100%) 3 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *