Отново приближаваме към ретрограден Меркурий и е отново е време за равносметка

„Любимият“ ни ретрограден Меркурий ще ни управлява от 4 до 25 октомври.

Отново приближаваме към ретрограден Меркурий и е отново е време за равносметка

Отново приближаваме към ретрограден Меркурий и е отново е време за равносметка

Ретроградният Мекрурий идва, за да внесе солидна доза хаос и след края си да ни остави леко зашеметени, но готови да погледнем на себе си и на живота си с една идея по-ясно.
Планетите се движат през цялото време и техните движения засягат живота ни, дори да не вярваме в това. Всички планети стават ретроградни в един или друг момент, но Меркурий влияе на хората много повече от всички други.
Защо се получава така?
Меркурий управлява комуникациите, ясното мислене, истината и пътуването, за това, когато стане ретрограден – което означава точно да се движи назад – всички тези неща започват да се движат назад. Често пъти нещата стават наистина страшни и буквално се обръщат с краката нагоре. Това се случва няколко пъти в годината за по няколко седмици. Тази година Меркурий се ретрограден три пъти, сега влизаме в последния за тази година.
По време на ретроградния Меркурий може да се случи всичко. Сякаш всичко и всички изведнъж подлудяват. Може да се окаже, че не успявате да формулирате мисълта си, електрониката също излиза извън строя, има закъснения на полети и проблеми с други превозни средства.
Избягвайте взимането на важни решения и подписването на важни сделки и договори през този период.
Очаквайте да чувате постоянни оплаквания от вашите приятели, които са Близнаци или Дева, тъй като и двете се управлява от Меркурий! Меркурий също управлява много индустрии като издателска дейност, писане, редактиране, реклама, продажби, връзки с обществеността и всичко общо с транспорта, като авиокомпании, пощи!
През този период може да се чувствате толкова объркани и раздразнителни без никаква видима причина, че дори и самите вие не може да се понасяте.
Добрата новина е, че Меркурий осигурява и добри възможности за себеопознаване и положителните промени в самите себе си.
Ретроградният Меркурий иска от нас да се обърнем към духовното. Дава ни възможност да разгледаме различни аспекти от живота си, които се нуждаят от по-усилена работа. Сега е времето да погледнете на нещата с ясността, разкриват се нови перспективи.
Често пъти по време на ретрограден Меркурий се правят огромни, емоционални и духовни пробиви.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: