Рептили – има ли ги в България? Белези. Как да ги познаем?

Кои са рептили? ♛ Доказателства. ♛ Има ли ги сред нас, в България? ♛ Белези. ♛ Как да ги познаем? ♛ Рептил ли е кралица Елизабет? ♛ Жени-рептили. ♛

Още в темата: Хора-рептили.

Рептили в Библията. Извънземни. Новият световен ред. Конспиративната теория на Дейвид Айк.  Еленко Ангелов за рептилите. Кой е Дейвид Айк. Георги Изворски. Български владетели. Общото с динозаврите.

Рептили – много хора дори не са чували тази дума, а още по-малко са запознати с нейното значение. Ако сте сред тях, може би ще Ви е интересно да прочетете тази статия.

В случай, че сте напълно наясно със същността на рептилите и знаете какво представляват странните същества, то сме убедени, че тази информация ще провокира Вашия интерес.

Какво представляват рептилите, има ли хора-рептили и какви са доказателствата за съществуването на необикновените същества? Дали те са извънземни и възможно ли е да съществуват откакто свят светува?

В следващите редове ще отговорим на всички тези и още много други въпроси, които сме сигурни, че ще възбудят любопитството на нашите читатели.

Какво са рептилите?

Рептилите са странни създания, които могат да се опишат по следния начин: Високи са около два – два и половина метра, имат люспеста зелена кожа, големи (обикновено жълти) очи с вертикални зеници и излъчват неприятна миризма.

Впечатление прави факта, че необикновените същества се движат на два крака. Крайниците им са мускулести, пръстите им са три на брой, а на мястото на ушите им има дупки. Има съобщения на рептили с и без опашки, както и с и без криле.

рептили хибриди в България + белези и как да ги познаем?

Рептилите са гущероподобни същества, които ходят изправени на два крака и умело манипулират представителите на човешката раса

В никакъв случай рептилите не могат да бъдат определени като животни. Те по-скоро приличат на влечуги, които имат много човешки белези.

Свързват ги с митове и легенди за извънземни, дошли на Земята за да създадат нова раса.

Има множество теории и предположения за произхода на рептилите, но все още не може да се потвърди по категоричен начин, откъде произлизат те и каква е мисията им на нашата планета.

Теориите за хуманоидните същества не могат да бъдат подкрепени от неопровержими улики и все пак бележите имена като Дейвид Айк и Джон Родос се застъпват за тяхното съществуване.

С течение на времето рептилите придобиват човешки образ и се настаняват на най-високите етажи на властта. Отличават се с това, че могат да хипнотизират само с поглед и да подчиняват хората на своята воля.

Доказателства

рептили доказателства

Легендите за змейове и дракони присъстват във фолклора на всяка една държава

Първите доказателства за странните същества датират отпреди милиони години.

Във фолклора на всяка една нация присъстват истории, митове и легенди за дракони и змейове, които се превръщат в крале и принцове.

Няколко древни племена, обитаващи различни точки на света са описали, необикновените същества, които са хибрид между влечуго и човек.

Често във фолклора на различни народи присъстват приказки за тези създания, които не винаги са били настроени враждебно към човешките същества.

От преданията на древните племена маи, хопи и чероки може да се тълкува, че реплитите са обитавали тази част на планетата Земя.

В Колумбийската митология необикновеното създание също присъства, като изчезнала жена, която се превръща в змия.

Нека обаче да се пренесем в Европа, където Кекропс – легендарният първи крал на Атина, бил наполовина човек, наполовина змия. Бог Борей – повелителят на студения северен вятър е описан като крилат човек със змийски крака.

В Индия пък се носят легенди за Нага – необикновени дракони с човешки глави и тяло на влечуго.

В китайската, корейската и японската история също могат да се срещнат подобни създания. Тези народи считат змея за добро същество, символ на смелост и решителност.

Според някои африкански шамани влечугоподобната раса оказва влияние върху събитията, случващи се на нашата планета. Те дори твърдят, че рептилите ги използват, за да им служат като роби.

Шаманите предполагат, че с присъствието си пришълците целят да окажат контрол не само върху Земята, а и върху цялата Вселена. Техният план е насочен към изкореняване на това, което не могат да контролират, а именно хаос, безредие и независимо мислене.

Рептилите, които африканците наричат читаури притежават необикновена сила, издръжливост и регенеративни способности.

Дори и днес има хора, които описват необикновената си среща с влечуги с човешки качества. В повечето от тези случаи очевидците твърдят, че са имали контакт с извънземни същества.

Има много теории, които варират от предположението, че странните същества са пришълци до мнението, че те всъщност са потомци на динозаврите, които претърпяват съществена метаморфоза.

Хора-рептили

рептили президентои

Някои учени твърдят, че всички личности, заемащи високи постове са рептили

Според една теория правителството на САЩ се управлява от хора-рептили. Те обаче изключително умело се прикриват зад физическото си тяло.

Според Дейвид Айк, съществувалите преди хиляди години влечуги хуманоиди са започнали кръстосване с човешката раса, което се е осъществявало, чрез използване на сложни методи, включващи експерименти с ДНК.

Индивидите, които са потомък на рептилите могат да бъдат разпознати по следните белези: зелени или кафяви пронизващи очи, които променят цвета си, вътрешно усещане за непринадлежност към човешката раса, изострено зрение и слух, температура по-ниска от нормалната за човешките същества, свръхчувствителност към светлина, необясними белези по тялото, способности за комуникация с извънземни същества.

Рептилите, които са проникнали и си проправят път в по-висшите нива на човешкото общество, контролират всяка голяма социална институция в света, маскиране като знаменитости, политически фигури, крале и кралици.

Сред най-известните представители на тази раса се нареждат имена като на Барак Обама, Никола Тесла, Джордж Буш, Ричард Чейни, Колин Пауъл, Кралица Елизабет и нейните наследници, както и десетки сенатори, премиери, президенти и други личности, заемащи високи постове.

рептили в изкуството

Някои художници изобразяват змията като човек

Рептили в Библията

Въпреки, че в Библията не се използва съвременна терминология, може да се каже, че дори в нея се говори за рептили.

В древната книга се описва срещата между Адам, Ева и влечугоподобно същество, което ние възприемаме като змия.

Според древните евреи, тварите в Едемската градина в никакъв случай не са били обикновени влечуги.

Те са имали ръце и крака и са били способни да ходят изправени.

Легендата разказва, че тези необикновени същества са били надарени със силата да изтриват човешките спомени и зрение.

Дори в някои произведения на изкуството, дело на бележити художници, змията е изобразявана като ходещо на два крака влечуго.

Типичен пример за това е картината „Грехопадение” на художникът Хуго ван дер Гус, където змията е изобразена като хибрид между човек и влечуго.

Въпреки, че картините не могат да бъдат доказателство за наличието на рептили, те илюстрират древни еврейски текстове, които са използвани при сътворяването на Библията.

рептили пришълци

Най-много са привържениците на теорията, че реплитите са извънземни същества

Извънземни

Според една теория рептилите са много опасни извънземни същества, чието намерение е да вземат властта над нашата планета в свои ръце.

Те са високо интелигентни, притежават телепатични способности и имат войнствен манталитет. Основната им цел е да се включат в нашето общество, след което да направят хората свои роби.

Има няколко различни теории за произхода на рептилите. Според някои учени, необикновените същества живеят на земята много преди хората, докато други приемат за истина твърдението, че рептилите всъщност са пришълци от системата на съзвездието Орион.

Според тази втора теза, се предполага, че хибридите са дали на човешката раса голяма част от ранните технологии, участвали са в построяването на пирамидите и дори са били възприемани като Богове от древните народи.

Крайната им цел е поробване на човешката раса и създаване на нов световен ред.

Според някои уфолози от всички извънземни видове, които са посещавали нашата планета, рептилите са най-опасни за населението на Земята. Те нямат никакво уважение към представителите на човешката раса и искат властта над Третата планета само за себе си.

Новият световен ред

Много учени и изследователи считат, че главната цел на рептилите е създаването на нов световен ред и упражняването на контрол върху човешката раса.

Това е един много бавен процес, защото извънземните същества не желаят да позволят на хората да ги забележат и възприемат като заплаха.

Те възнамеряват да създадат нов световен ред чрез манипулации и заплахи, включително и чрез използването на финансовата система, която е създадена именно от тях самите.

С постигането на нов световен ред рептилите ще се сдобият със силата да доминират над всичко в тази планета.

Рептили по високите етажи на властта

Според теорията на Дейвид Айк, света се управлява от рептили

Конспиративната теория на Дейвид Айк

Сигурно сте чували за британския писател, лектор и бивш футболист Дейвид Айк, който представя своите виждания на конспиративните теории за световната политика.

Той проповядва своите предположения, че светът се управлява от хора, намиращи се в най-висшите слоеве на обществото. Оказва се обаче, че именно тези богати и изключително умни личности крият зловещи тайни.

Още от началото на цивилизацията, управляващите са били контролирани от извънземни същества, които са считали представителите на човешката раса за безмозъчни създания и роби на система, основана на страх и контрол.

Според Дейвид Айк хората по цялото земно кълбо са подложени на манипулация от страна на медиите и политиката.

Управляващата класа – банкери, президенти, крале, премиери са създали у хората усещането, че са отделни институции, докато те в действителност винаги са работели съвместно.

Дейвид Айк защитава тезата, че съществува световно правителство, което контролира всички хора, живеещи на планетата Земя. Мнозина наричат управляващите илюминати, въпреки, че тези личности могат да бъдат срещнати и под няколко други имена.

Бившият футболист и спортен коментатор вярва, че преди хиляди години същества от планетите Орион, Сириус и Драко са се намесили в управлението на Земята и са започнали кръстосване с хората.

Хибридите между човек и влечуго са били възприемани като богове от хората. Тъй като те са били изключително умни, са имали възможност да се промъкнат в позициите на властта още в древните Шумер, Вавилон и Месопотамия.

В ранните изображения на индуси, гърци, африканци, скандинавци, американци също присъстват така наречените рептили.

С течение на времето се създава нещо като транс–национален контрол върху човечеството.

Днес наследниците на тези необикновени същества участват в тайни общества, които контролират и манипулират живота на всеки един човек на планетата Земя.

Рептили в България

Още от древни времена фигурата на змея присъства в българския фолклор.

Съществува теория според която българските владетели, управлявали страната ни от самото й създаване, са рептили.

Едва ли има категорични доказателства в подкрепа на тази теза.

Под въпрос се поставя и съществуването на рептили в България през последните години.

Не можем категорично да кажем, че по високите етажи на властта в България няма представители на необикновените хибриди.

Тяхната същност може да бъде разкрита при внимателно наблюдение на поведението и външните им белези.

Еленко Ангелов за рептилите

Нашумилият през последните години Еленко Ангелов, също подкрепя теорията за съществуването на рептилите.

Той позовава тезата си на факта, че истории за любов между змейове и обикновени девойки съществуват във фолклора на всяка една нация.

Според психологът рептилите живеят и днес сред нас. Те успешно манипулират съзнанието ни, като по този начин постигат своите цели и пълен контрол над човечеството.

Дейвид Айк

Както вече споменахме Дейвид Айк и неговите последователи вярват в теорията, че илюминатите са наследници на рептилите.

Именно те държат в ръцете си цялата власт над света и дърпат конците на всички свои поданици.

Илюминатите са тези, които манипулират световните събития и контролират човешките умове посредством религия, политика, медии, филми, книги, музика.

Те имат власт над финансовата система, която използват, за да контролират всички нации.

Всички зарази, болести, замърсявания на въздуха, храната и водата, войни, бомбандировки, смърт и всякакви неприятни събития, които се случват на Земята се дължат именно на тях.

Георги Изворски

Георги Изворски – човекът, който проповядва мир, светлина и любов, съветва своите последователи да се стремят към спокойствие, справедливост и хармония.

Макар да не споменава нищо за съществуването на рептилите, ние сме сигурни, че и той самият има мнение по този въпрос.

Български владетели

Дори да Ви звучи невероятно, според една теория българските владетели, които са управлявали нашата държава от самото й създаване са рептили.

Съдейки по изображения и паметници от славното българско минало, някои учени са достигнали до извода, че нашите владетели са изглеждали доста нетипично.

За разлика от обикновените хора, те са имали гущероподобно тяло, но пък са се движили съвсем стабилно, изправени на двата си крака.

рептили еволюция

Според някои учени, рептилите са еволюирали динозаври

Общото с динозаврите

По външни белези, рептилите в най-стария си вид наистина са имали голяма прилика с динозаврите. Според някои теории динозаврите не са изчезнали, а по-скоро са се превърнали в интелигентни същества.

Въпреки странния им вид гущероподобните създания са надарени с необикновена сила, бърз ум и манипулативни способности.

Макар че днес опасните рептили са еволюирали, човешкият им образ не ги прави по-малко жестоки и коравосърдечни.

Включете се в нашата група във Фейсбук:
Рептили – има ли ги в България? Белези. Как да ги познаем?
3.8 (76%) 35 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

7 коментара по “Рептили – има ли ги в България? Белези. Как да ги познаем?

 1. Много Ви моля да научите разликата между думите „някоЙ“ и „някоИ“. Навсякъде пишете „някоЙ учени“, „някоЙ уфолози“, „някоЙ картини“, а всъщност във всички тези случаи трябва да използвате „някоИ“. Подобна първолашка грешка пречи тази иначе добра статия да се възприеме на сериозно.

 2. Благодарим ви за забележката! Оправихме грешките където успяхме. Ще се стараем повече да не ги допускаме. Хубав ден!

 3. Интересен факт е, че хората преследващи Рептили действат твърде механично. Без да влагат особен интелект. Много често се случва да се опитват да разпознават Рептил по белези зададени по таблици като тези които се намират почти навсякъде в интернет. Хора със сини очи, проницателен поглед, интересуващи се от космоса, от технологии, от изобретения. Абе въобще науката като вид Рептилщина. Добре, че Математиката не е в списъка, че съвсем ще се забатачим. Типично в стил „Светата инквизиция“. Унищожете науката и произлизащите от нея научни методи, унищожете технологията и произлизащите от нея удобства и край с нешето съществуване. Такива хора имат себе си за духовно извисени, макар и да не знаят значението на тази дума, като че ли живеят със спомени за облагите получени от „инквизицията“. Колко много Вещици били изгорили, колко много Рептили били измъчени, колко много Народи били смачкани.
  Дааа, получава се така че е много Репетилско да си Нерептил. Жажда за мъст и изтезания, ненаситност към терор и унищожение. Все неща присъщи на нискоинтелектуална, но технологично развита цивилазация.
  А, ниско-интелектуалните са ниско духом.
  Къде е тяхната духовна извисеност?!
  Ниските духом се поддават много по-лесно на изкушенията и лошите съблазни. Защото има и добри съблазни, например да създадеш семейство и да го възпиташ в канони които смяташ за правилни, пък друг е въпроса дали са правилни и дали ще те гледат с широко „затворени“ очи.
  Следователно ниските духом са много по-лесно управлявани от Рептилите, при това дистанционно без дори са се виждали някога с тях – посредством различни влияния.
  Защо тогава обвиняваме силните духом?
  Този принцип на разделението съществува във всяко едно общество.
  Дори Иван Рилски е изгонен от съселяните си, почти са щели да го убият, защото е бил много различен от тях. С много различни възгледи. Не се е интересувал от патки и кокошки.
  Точно това ни преподават Антирептилските общества. Именно, че трябва да бъдем ПРОСТИ.
  Че, велики умове като Иван Рилски са Рептили.
  Не са ли именно те, Антирептилските общества, които са така подвластни на Рептилски влияния?!
  Мисля, че трябва да им се помогне.
  Проблемът е, че ако го направим пряко, помощта ни ще се обърне срещу нас. Друг принцип.
  Можем да го направим с влияние като вяра в Бог и пожелания да си отворят умовете към истината.
  Повече не можем да направим за заблудените им души.
  Антирептилските общества ненавиждат познанието за духовните сили на човека – Прана, Кундалини, Ки, Чи, Надите на тялото. Ненавиждат ги. Били змийски енергии.
  Както в една тъмна стая започваш да виждаш прахоляка във въздуха, едва след като влезе слънчев лъч, така е и в душата.
  Можи и да имаме змийски енергии. Не мога да го твърдя. Но, всички разполагаме с тях.
  Не е ли възможно така наречените Змийски енергии да са присвоени от Рептилите, а на практика да са дадени от много по-висши сили!
  Антирептилските общества миришат изключително много на Рептилска конспирация.
  Бог дава на всеки който иска. Но, има два вида БОГ:

  На единия казваш какво искаш с думи и с писане, дали ан произволно място в интернет, дали на хартия, дали го изговаряш, дали общуваш с хора. Това е Богът, който е изключително близко до Земните пристрастия. Дори умът му работи доста материално. И дори помни значения на думи от близкото време – няколко века. Значенията на много стари думи не са му известни.
  Какъв Бог е той тогава!? Материален Бог – Рептилски. Но, въпреки това човекът се е научил да го ползва за постигане на целите си.
  На другия бог говориш само с мислите си. Той е несравнимо по-силен, но има правила които трябва да се спазват за да не си навреди човек. Този Бог може дори да променя ДНК на растения и животни. Това е Богът който отговаря изцяло на нашите духовни възможности. Ще ни даде само толкова, колкото можем да „носим“. Докато Рептилският Бог създава наказание.
  Ние живеем между двата.
  И трябва да се научим да ползваме Бога на мислите за да придобием устойчивост от Бога на материалното.
  Това е пътят. Цял живот това правим. Както имунната система се учи да се брани от болести, така и душата трябва да се научи да се брани и да заобикаля лошите влияния.

  Антирептилските общества ненавиждат Бога на мислите, тъй като той е свързан пряко с понятия като Прана, Кундалини, Надите. И се опитват всячески да заличат познания на хиляди години.
  Сами преценете.
  Разчитайте на свободната воля.
  Не се оставяйте да ви водят за носа.

 4. Според мен Симо е прав. И също така мисля, че хората трябва да си отворят очите, да спрат да се самозаблуждават и да видят най-накрая реалността. Това не е измислица, а е самата истина. Аз съм напълно обедена в това. И може би, ако направим нещо по въпроса на време последствията от всичко случващо се няма да са толкова фатални и необратими. Трябва да спрем да бъдем егоисти и да помагаме на другите около нас. Трябва да се изпълним с обич към всички хора, защото всички те са наши братя, независимо религията и расата. Всеки може да положи усилия да бъде добър човек. Не е лесно, но е напълно постижимо. Само това може да ни спаси.. Това мисля аз.

 5. Никой не трябва да си губи времето с тези глупости!Вместо човек да мисли за Бога и за спасението на душата си,той мисли за глупости и приема това за сериозно.Рептилоиди има,но това е само
  условно наименование на глобалистите т.е.на масоните,които иска да наложат НСР.

 6. А, бе,че има рептили – ИМА. Но белезите, по които да ги разпознаваме са твърде оскъдни и общи. Например моят син може да си пипне носа с език, а на мен ушите ми постоянно се лющят. на гърба имам петно, което също се лющи. Познавам хора с псориазис…. Впрочем лющенето го изтъквам като рептилско. Няняк си всички статии в Интернет са мноооого постни и много повърхностни и няма нито едно задълбочено проучване, в което логиката да ни завладява. Аз вярвам,че рептилите са сред нас и че много хора са рептили без дори да подозират, камо ли да го осъзнават. Наскоро ми се наложи да гледам 1 ембрион. Ми ох, зловещичко си беше.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *