Ралица Бехар направи на пух и прах британски депутат

Българската студентка Ралица Бехар отговори в отворено писмо на британския депутат Найджъл Фараги, който отправи много обидни думи по адрес на българския народ и България.

Ралица, която е учила в Единбург, не смята, че българските емигранти отнемат работните места на британците, както твърди депутатът. Нещо повече, Бехар счита, че именно благодарение на евтината работна ръка на българи и румънци много от фирмите на Острова оцеляват.

Студентката определя българския труд като помагащ на британската икономика, а не пречещ. Повечето от работните места, заети от източноевропейци, не са желани от британските поданици, тъй като там заплащането не е високо, казва младото момиче.

Ралица Бехар унизи подобаващо Великобритания в писмо

Ралица Бехар унизи подобаващо Великобритания в писмо

Освен това, Ралица Бехар пише в своето писмо до депутата на Великобритания, че не е вярно, че българската работна ръка, идваща на Острова, е неквалифицирана, но дори и да е такава, тя също допринася за развитието на британската икономика.

В сутрешния блок на TV7 Бехар заяви, че е реагирала така остро на тези думи на депутата, защото те не са верни и ако ние сами не се защитим, няма кой да го направи. Браво на това момиче, което не се страхува да изпрати писмо чак до британския парламент.

Алианс срещу дискриминацията на източноевропейци (българи и румънци) и други преселници.

Алианс срещу дискриминацията на източноевропейци (българи и румънци) и други преселници.

За съжаление нашите политици трябваше да ни защитят, но те нищо не направиха. А британците като не искат да вземат българи и да кажем румънци, защото нямали полза, да продължават да си пълнят страната с мързеливи и престъпни ислямисти.

Милен Георгиев

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: