Разваляне на магия без помощта на врачки – ето как

Разваляне на магия бързо и лесно, без да ходите при врачки и знахари

Разваляне на магия в домашни условия е напълни постижимо

Разваляне на магия в домашни условия не е мисия невъзможна. Истината е, че много врачки и ходжи няма да ви разкрият тайната на развалянето на магия вкъщи, тъй като това ще намали приходите им. Защото хората ще престанат да се възползват от услугите им, за да им приготвят талисмани и да изричат заклинания, с които да развалят лошата магия, направена от зложелател.

разваляне на магияА всъщност да развалите магия сами у дома не е никак трудна задача. За която няма нужда да давате луди пари на специалисти. Сред най-разпространените и лесно приложими методи за разваляне на магия е с помощта на яйца. Тъй като повечето черни магии се правят именно с яйца. Затова е най-лесно да им се противодейства по същия начин.

Какво е нужно да направите, за да развалите магия с помощта на яйце? Сложете четири сурови яйца в четирите ъгъла на дома си го оставете там в продължение на седем дни. След което ги изхвърлете в река или море (не езеро) и си мислете как изхвърляте злото от себе си и от дома си. Важно е да вярвате силно, че негативното влияние ще си отиде от живота ви, а като си тръгвате не бива да се обръщате нито веднъж назад.

Тъй като ако се обърнете, злото ще се върне към вас.

Вана с морска сол също помага при негативна външна намеса. За целта трябва три поредни дена да се къпете във вана, в която сте сложили много морска сол. Докато се къпете с нея задължително трябва да мислите как злото се отмива от вас, а след третата вана си кажете на глас: „Зло, откъдето си дошли, там отиди“.

Разваляне на магия без помощта на врачки – ето как
4 (80.87%) 23 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Разваляне на магия без помощта на врачки – ето как

  1. KOMENTAR MITKOCHOPA NE IM SE LAZETE DA SE OBAJDATE NA IMPULSNITE TELEFONI TE JIVEQT NA VACHIA GRAB OT VACHTE TELEFONNI SMETKI KAK NE GI E SRAM AKO ISKAT DAA TI POMOPNATT NQMA DA OPREDELQT IMPULSNI TELEFONI.KOI IM OPR EDEDELQ CENITE,,,///GOSPOD ALAH ILI BUDA

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *