Луната е изкуствено създадена – твърди уфологът професор Стамен Стаменов

„Луната е уникален регулатор на живота на планетата Земя. Спътникът е само четири пъти по-малък от нашата планета. Луната има маса 81 пъти по-лека от земната. Има голяма вероятност тя да е куха. Най-важния факт за нея е, че е населена” – твърди в предаването си „Дневниците на уфолога” професор Стамен Стаменов.
„Оказва се, че нашият „естествен спътник” е изкуствено създаден. Оказва се, че луната е създадена от титан и налепи върху него. На повърхността на Луната има изкуствено създадени обширни съоръжения с изключително правилни геометрични форми – триъгълни и пирамидални. Твърдя, че това е един сложен приемо-предавателен комплекс за следене на Земята. Кадри на НАСА показват НЛО на Луната под формата на кълбо, а така също и 3 пирамиди на повърхността й подобно на египетските в Гиза. Такива пирамиди, но много по-древни, има и на Марс” – споделя професор Стамен Стаменов.
Той пита:

Луна

Луната е изкуствено създадена

„Защо човекът е извънземно създание?
Ние, хората сме твърде крехки същества. Освен това адаптацията ни към планетата Земя не е добра. Самото човешко същество търпи редица дефекти в своето човешко съществуване. Примерно – много бързо се изхабява нашата костна система, това го няма в нито един животински вид. Второ, появяват се странни болести, от които животните не страдат.
Кажете ми кое животно не знае да плува? Човекът не притежава естествено това умение, а го придобива с опитност. Оказва се, че ние не сме добре адаптирани същества към планетата Земя. Генетиците доказаха, че човешкият геном не може да възникне за такъв кратък интервал от време. За да възникне тази дълга 3 метра ДНК спирала, са необходими милиарди години. Човек е творение на боговете и като такива творения имаме своите „черни” кутии. Ние не можем да излъжем Създателите си, защото те са в множествено число, не е само един” – твърди професор Стамен Стаменов.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: