Никой няма да остане необлагодетелства за това, че се е развивал духовно – твърди уфологът професор Стамен Стаменов

Професор Стамен Стаменов разкрива, че следващата епоха ще бъде епохата на духа. И в нея ще влязат само хората с положителни вибрации. Планетата Земя вече е навлязла твърдо във фотонния пояс и тя заедно със Слънчевата система вече търпи невероятна трансформация. Защото по-зрящите вече са забелязали, че ние нямаме това Слънце, което имахме преди 20 години. Слънцето е променено – то вече не гори водород, а гори хелий. То е защитено и неговата мощност непрекъснато нараства. Освен това неговият обем непрекъснато нараства. И ако не са космическите сили, наши закрилници, които да овладяват тези процеси, с нас щеше да бъде свършено още в края на миналия век” – смята професор Стамен Стаменов.

Професор Стамен Стаменов

Професор Стамен Стаменов показва литература, диктувана от космическите сили

„Нашето Слънце вече е обвито в няколко холограми, за да му бъде намалено каскадно излъчването. И това, което се очаква като форма на изригвания или протоберанси, те ще бъдат значително смекчени. Космическите сили ще спасят планетата Земя и заедно с нея ще спасят само пробудените и духовно извисени хора. На Космоса не са му нужни паразити. На Космоса не са му необходими енергийни вампири, нито материални вампири, в каквито са се превърнали много наши себеподобни. Дори Господ Бог да пожелае да им помогне, той няма да може, а той няма и да поиска” – твърди професор Стамен Стаменов в предаването си „Днивниците на уфолога” по ТВ СКАТ.
„Стискайте още малко зъби. Защото изпитанията, които се наричат лишения, или поставените в ъгъла днес, които дори нямат средства да се препитават, те ще влезнат в Царството небесно. Определено хората на изпитанията и лишенията ще бъдат достатъчно духовно оформени, за да представляват човешката раса на бъдещето” – разкрива професор Стамен Стаменов.
„Искам да ви покажа онази книга, която е истинската Библия. Това е „Книга Урантии (издадена на руски)” – 2100 страници, диктувани от космическите сили. Тя е издадена на 68 езика. Книгата е кръстена Урания, под каквото име е известна нашата планета Земя” – обяснява професор Стамен Стаменов.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: