Слава Севрюкова не е обикновена врачка. Нейната сила е била феноменална, и дори Ванга я признава за по-добра от нея

Пророчествата на Слава Севрюкова

Пророчествата на Слава Севрюкова

Още преди време тя предрича странни неща за България. Като например катаклизъм, който ще застигне страната ни след приемането й в Европейски съюз. И тук съвсем не става въпрос за природно явление, а за това, че България ще отстъпи на Турция югоизточната част. От Брюксел няма да направят нищо, а присъединяването ще стане напълно безкръвно, казала още през 1980 година пророчицата.

Освен това, гадателката казала, че след 14 правителства България ще има управника, който заслужава. Тези 14 правителства трябва да се броят от началото на промените. Този човек в момента е на възраст около 30-40 години и не се казва Бойко Борисов.

Докато е жива, Слава Севрюкова отправя едно послание към всички, които имат близки в странство. Те трябва да се приберат най-късно до 2028 година, защото след това ще има много големи климатични катаклизми. Нито те ще могат да се приберат, нито ние ще можем да ги приемем.

Има доказателства, че многото прогнози, които Слава е правила са се сбъднали. За разлика от Ванга тя никога не гледа на обикновени хора, а само на големци и само по спешност.

Докато е била жива, гадателката е сътрудничела на Държавна сигурност, която ползвала нейните способности за разкриване на някои опасни терористи от времето на възродителния процес.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: