СИРИЯ е в кръв – 125-те жертви на атентати сега потвърждават пророческите думи на Баба Ванга

Продължават кръвопролитията в Сирия и всичко сякаш потвърждава думите на Баба Ванга „…Сирия ке падне!“ Повече от 125 души са загинали вчера при серия от бомбени атентати, извършени в алауитско село в Сирия, съобщава Франс Прес. Неправителствената организация „Сирийски наблюдател за правата на човека“ изказва съмнения, че това може да е дело на бунтовниците. Страната се раздира от военни действия, като жертвите вече надминават 42 хиляди души.

Ванга предрече трагедията в Сирия

Не е известно кой е организирал и извършил бомбените атаки в село Акраб. То е мишена на такива жестоки нападения за втори път тази година. През май бяха избити 108 души, включително 49 деца и 34 жени, всички от алауитското религиозно малцинство. Към тази религиозна група принадлежат по-голямата част от управляващите и президентът Башар ал Асад. Точно затова и новите атентати се смятат за дело на неговите противници.

Трета световна война ще има, беше казала Баба Ванга и началото ще изглежда като борба на верска основа. Днес в Сирия едни мюсюлмани се бият срещу други мюсюлмани и различните течения във вярата ги противопостявят едни на други.

„Засега не е ясно дали зад нападенията стоят бунтовници, но ако е така, те ще са най-голямата наказателна операция от тяхна страна“, заяви Рами Абдел Рахман, ръководител на неправителствената организация. „Ние искаме свободна и демократична Сирия, а не Сирия, основана на верските вражди“, подчерта той. Отдавна Ванга беше предрекла, че различията във вярата ще изчезнат, но след години, а дотогава „…Сирия ке падне!“


бyтoн зa cпoдeлянe

Боян Петракиев

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: