Духове – зловещото усещане за присъствието на нещо непонятно, което човек трябва да прогонва незабавно, преди да е обсебило душата и тялото

Прогонването на духове е известно и практикувано откакто съществува човекът. Екзорсистите с благословията на Църквата или без нея, практикуват прогонване на духове и демони от душите на обладаните, като използват вярата и призовават силата на Бог.

Как да прогонваме духове

Как да прогонваме духове

Но ако имате усещане за присъствие на зъл дух около вас и вашите близки, бихте могли да си помогнете и сами в прогонването на тези духове. Всеки ден се молете, но го правете искрено, трябва да бъдете усърдни в своите молитви.

Има много известни начини и средства, които могат да се използват без вреда за практикуващия, когато трябва да прогонваме духове. Още от дълбока древност билките се използват при различни религиозни и окултни ритуали. Разпръснато семе от анасон или резене около вашия дом отблъскват злите сили и не позволяват духове да се настанят там. Използвайте също и всички части на билката пищялка – стъбло, листа и коренище. За амулет срещу зли духове, трябва да се използват листата и цветовете на репея или дафинови листа, които са стрити. Ритуалът с изгаряне на листа от коприва върху жарава прогонва злите духове. Можем да предпазим и бебето в къщи от влиянието на злите духове, като поставим торбичка с копърено семе под възглавницата му.

нумерология

Детелината е растение, което не случайно се смята, че носи късмет. Тя трябва да се носи в червена торбичка. За прогонване на духове, листата на детелината се потапят в оцет в продължение на три дни, а след това всеки ъгъл на дома се напръсква с тази течност.

Боян Петракиев

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: