За 50 години дърво погълна велосипед

Изгубен преди 50 години велосипед бе открит почти „погълнат“ от дърво в гората. Има много случаи на цели селища, напуснати наскоро, които природата поглъща за години, а какво остава за един предмет . Така е и в този случай, при който Хелън Пуз, 99-годишната жителка на Вашон Лейк, щат Вашингтон, намери детското колело на сина си, изгубено някога в далечните младини. Възрастната госпожа научила от местен вестник за находката сред гората и била заведена от сина си, заедно да го разпознаят.

Дърво погълна велосипед

Както се вижда от снимките, велосипедът е почти погълнат от дървото –  стърчи само част от задното колело и кормилото с предното колело, което дори дори все още се върти.

Хелън си припомня, че през навремето, когато останала вдовица, състрадателни съседи подарили велосипед на нейния 8-годишен син Дон. Един ден той се прибрал в къщи и казал, че го изгубил. И без това, велосипедът бил втора ръка, а моделът бил „момичешки“ и другите хлапета го дразнели с това. Семейството не се притеснило толкова от загубата и скоро било забравено.

нумерология
Дървото погълна велосипед

Дървото с велосипеда е местната атракция

Дърво погълна велосипед

Друг пример – природата поглъща всичко!

Днес велосипедът, издигнал се заедно с дървото на височина към метър и половина, е една от атракциите в региона. Мнозина специално идват, за да видят с очите си мощта на Природата, която поглъща всичко и пред която нищо не може да устои.


Боян Петракиев
бyтoн зa cпoдeлянe

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: