Науката призна за първи път автентични снимки с НЛО!

Кадрите с летящо над Истанбул НЛО с двама пилоти-инопланетяни е първият запис в света, признат за автентичен от сериозна научна институция.

Такива са „Те“ във въображението ни

Турският съвет за наука и технологии, аналог на националните академии на науките в много страни, се произнесе за това, че кадрите не са манипулирани. В подкрепа на научната позиция американският изследовател Роджър Лайър обяви на авторитетен форум на уфолози от цял свят, че е изследвал записа и ясно е различил силуетите на извънземните.

Шефът на турските уфолози Хактан Акдоган още при първото представяне на кадрите през 2007 година е обявил, че това са най-ценните записи на НЛО в световен мащаб. Тогава думите му са били приети от много хора с присмех, но вероятно наближава времето скепсисът да бъде преосмислен.

Ето ги и на автентичните кадри

Историите с извънземни биха били забравени, ако постоянно не ни вълнуваха необясними явления и случки в различни точки на света. Така е още от 1947-а, когато недалеч от американското градче Розуел катастрофирал необикновен летателен апарат. В “летящата чиния” имало тела на странни същества – човекоподобни, но по-ниски, със сива кожа, големи глави и грамадни черни очи. Ако всичко това са само фантазии – защо с тях се занимават толкова много секретни институции? Защо инцидентите не се огласяват и обясняват, а над тях се налага печатът на мълчанието?

Скептиците не искат да признаят, че около нас кипи живот, за който само се досещаме. Кой може да твърди категорично, че знае всичко за света и че необяснимото, което ни вълнува, възторгва и плаши, е само игра на въображението?

Има толкова много събития и прояви, за които нито лаиците, нито науката имат обяснение. Защо присъствието на извънземен разум да не е едно от тях?

Науката призна за първи път автентични снимки с НЛО!
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *