Апокалипсис или вечен мир се крие в предсказанията за съдбата на човечеството, направени от най-великата пророчица Ванга

Приживе леля Ванга е дала много предсказания за съдбата на цялото човечество. Често нейните думи са намирали своето обяснение доста години след нейната кончина, но всичко, което е предрекла незрящата пророчица, се е сбъднало.

Предсказанията на Ванга за съдбата на човечеството

Предсказанията на Ванга за съдбата на човечеството

Още през 1989 г. леля Ванга е казала, че ще дойде ден, в който месото на кравите, овцете и козите ще бъде невъзможно да се яде. Тя е пророкувала, че на Земята ще има много болести, които са неизвестни на човечеството все още. Двадесет години по-късно, в началото на 21 век, светът опозна свинския и птичия грип, болестта луда крава, пише порталът snaiper-bg.net.

Често леля Ванга е споменавала думата „криза” в своите предсказания. Тя казва, че много хора ще страдат, цели народи ще живеят без храна, светлина, отопление и дрехи. Днес, тези, които се занимават с проучване на думите на великата пророчица разкриват, че тя е визирала кризата, която владее целия свят от 2008 г.

нумерология

За така спрягания Апокалипсис, който ще „настъпи” в края на 2012 г., леля Ванга никога не е казвала, че ще свърши света. Тя е била уверена, че ще има военни конфликти, но това няма да се отнася до всички региони на Земята. Факт са етническите войни на мюсюлманските народи, насочени срещу Европа. Леля Ванга загатва, че до лятото на 2012 г. е възможно европейците да претърпят и химическа атака. Но това със сигурност няма да предизвика края на света.

Леля Ванга е предсказала, че ще има множество избухвания на Слънцето. В резултат на тези явления ще започнат разрушителни катастрофи – земетресения, вълни цунами, дори и там, където никой не е предполагал, че това може да се случи. Изригванията ще доведат до прекъсване на връзките с космическите кораби, а много села и градове ще бъдат под вода.

Вследствие на тези бедствия Европа може да обезлюдее, пророкува леля Ванга. Жълтата раса ще има превес в света, като най-силната страна на Земята ще стане Китай. Незрящата пророчица разкрива, че светът ще се измени много – слаборазвитите страни ще бъдат водещи.

Земята ще промени орбитата, по която се върти планетата ни. Това ще доведе до засилване на процесите на топене на световния лед, в следствие на което ще се вдигне нивото на океаните и моретата.

Пророчицата предрече, че през 2028 г. ще бъде създаден изцяло нов източник на енергия. През 2033 г., леля Ванга е пророкувала, че към планетата Венера ще се осъществи първият полет с космически кораб от Земята.

Калинка Петрова

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: