Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Предсказание на Ванга, българският Настрадамус, стряска много хора на Запад.
Предсказание на Ванга, българският Настрадамус, стряска много хора на Запад.

Предсказание на Ванга, българският Нострадамус

Какво е знаела пророчицата? Предсказание на Ванга, която прогнозира 9/11 и разцвета на Ислямска държава и основното за Барак Обама!

Предсказание на Ванга.

В предсказание на Ванга, преди да умре през 1996 г. на възраст от 85 години, се казва, че Барак Обама според нея ще е “последният президент на САЩ”. До изтичане на мандата му има още време – Доналд Тръмп няма да положи клетва като президент на САЩ до 20 януари. Също така е предсказала цунамито през 2004 г. и атаките на кулите близнаци на 11.09.2001 г.. всичко това е описано в статия на DailyMail – dailymail.co.uk от 10.11.2016 г. само за 3 дни тя е била споделена 36 000 пъти и са направени 1900 коментара. Това означава, че отново сме се прочули, но този път по повод на нейните предсказания.

Демократът Барак Обама технически остава президент до 20 януари, 2017 г.
Демократът Барак Обама технически остава президент до 20 януари, 2017 г .

Подобни статии по тази тема са публикувани в News.com.au, в dinosmark.com, в DailyMail Австралия, в Азия в India Times и в други чуждестранни медии. В статия на DailyMail се уточнява, че не всички нейни прогнози се сбъдват с точност до 100%. Някои българи, които са посещавали баба Ванга споделят, че са нямали никаква полза или че не е говорила истината по въпросите, за които са я питали. Все пак тя не е Божий пророк.  Прочетете статията до края!

Сляпата медиумка, пише в статията, която прогнозира, атентатите срещу кулите от 9/11 и възхода на терористичната Ислямска държава, също така е прогнозирала, че Барак Обама ще бъде “последният президент на САЩ”. Баба Ванга, която е известна като “Нострадамус от Балканите”, прогнозира правилно, че 44-ият американски президент ще е и както се каза е афро-американец, но и че ще бъде последният и ще докара големи беди или кризи.

Пророчицата от български произход е родена през 1911 г. и е починала през 1996 г. на възраст 85 г., но тя била направила предполагаемо предсказване, че 44-тия президент според нея ще е черен (афро-американец) и също, че ще бъде последният. Тя продължила с прогнозата си за него, като казала, че в момента на засилване на неговата власт и дейност, ще има икономическа криза.

Президентът Доналд Тръмп няма да встъпи в длъжност, докато не положи клетва на 20 януари 2017 г.
Президентът Доналд Тръмп няма да встъпи в длъжност, докато не положи клетва на 20 януари 2017 г.

“Всеки ще постави своите надежди в него, за да намери помощ, но ще се случи обратното; той ще донесе на страната си упадък и някои конфликти, държавите ще ескалират.” казала тя. Въпреки това, тя също е говорила за месианска личност, която ще остави няколко улики, за да се признае като “миротворец”, който по думите й “ще подпише траен мир”. Не е ясно какво точно ще е това. Обама технически остава президент, докато Доналд Тръмп положи клетва след около 2 месеца на 20 Януари, 2017 г.

Казва се, че Ванга е направила стотици прогнози в живота си, например, че ще има “голяма мюсюлманска война”, започвайки от Арабската пролет преди 6 години – през 2010 година. Тя прогнозира, че ще се проведе в Сирия и ще се стигне до заключението й в 2043 със създаването на халифат с център Рим.

Ванга е направила стотици прогнози в живота си включително че ще има "голяма мюсюлманска война", която ще започне с Арабската пролет през 2010 г.
Ванга е направила стотици прогнози в живота си включително че ще има “голяма мюсюлманска война”, която ще започне с Арабската пролет през 2010 г.

Съобщава се, че Ванга била казала, че Европа щяла да “престане да съществува” до края на 2017-та година, оставяйки континента почти празен и пуст почти изцяло лишен от форми на живот. Спокойно, не всичко се е сбъднало от прогнозите й.

Потвърждение на пророчеството дават и предупрежденията от конспиративните теории, които подчертават, че ISIS е активна близо до Европа и в Либия. Това се казва и в сегашните новини.

Последователите на Ванга споделят, че тя е прогнозирала голямото цунами през 2004 г., което се случи в Азия – чрез “огромна вълна”, която ще залее брега и хора и градове ще изчезнат под водата.

Предсказание на Ванга: През 1989 г. Ванга е казала за атаките от 11.09.2001 г. на Световния търговски център.
Предсказание на Ванга: През 1989 г. Ванга е казала за атаките от 11.09.2001 г. на Световния търговски център.

През 1989 в предсказание на Ванга се говори за терористичните атаки в Ню Йорк на 9/11, като твърди, че “американските братя” ще преживеят атаки от “две стоманени птици”.

Някои предполагат, че това е препратка към двата отвлечени пътнически самолети, които са ударили Световния търговски център.

Тя също е прогнозирала последиците от изменението на климата преди 60 години с предупреждение, че полярните ледени шапки ще се разтопят и ще причинят повишение на морското равнище и че “студените райони ще станат топли … и вулканите ще се пробудят.” ”Всичко ще се стопи.” добавила тя.

Предсказание на Ванга: 44-ият президент на САЩ ще бъде афроамериканец - но тя също така предупреди, че той ще бъде "последният президент на САЩ".
Предсказание на Ванга: 44-ият президент на САЩ ще бъде афроамериканец – но тя също така предупреди, че той ще бъде “последният президент на САЩ”.

Ванга е родена в село Струмица, в подножието на планинска верига в район, който в нейното детство е бил в Османската империя, преди Балканската война.

Смята се, че тя е загубила зрението си в преживяване по време на буря, когато е взета в свирепия порив на вятъра и изхвърлена обратно на земята. По-късно за Ванга се твърдяло, че има способността да гледа в бъдещето, и благодарение на това бързо се е разработил “култ” към нея.

В по-късните години, тя се ползва с доверието на богатите и известните и дори държавни глави и мощни политици от цял свят търсят нейните предсказания за своите становища.

В допълнение в статията пише допълнително заглавие – „Как една българска селянка предсказала основните глобални събития”.

Най-интересното е, че някои анализатори на събитията и стряскащото предсказание на Ванга и на нейните прогнози са на мнение, че щом е казала, че в САЩ последният президент ще е Обама, то това може да означава, че Доналд Тръмп вероятно ще бъде убит както Кенеди. Той беше направил изказване срещу частния Федерален резерв и за престъпленията му, срещу които ще трябва да се борят с общи усилия и искаше да отнеме властта от някои техни институции като тези с банките и т. н.. Затова го убиха, той беше против конспираторите, против мафията и тайните общества действащи в сянка. „А дали след Обама ще има нова гражданска война?” се питат други по повод предсказанието.

В коментарите под статията в dailymail.co.uk се срещат много изказвания изразяващи недоверие към последното за Обама предсказание на Ванга и за другите също, като намекват че тя има вероятно психическо разболяване, също един от коментаторите пише, че е все едно, че той може да предскаже, че вечерта ще се стъмни, а сутринта, ще изгрее слънцето и т. н.. Друг се изказва: ”Мога да потвърдя, че Брюксел е лишен от интелигентен живот и това положение се разпространява в целия ЕС.” И още един: ”Аз прогнозирам, че слепите хора в бедните, религиозни, суеверни страни, трябва да са без обезщетения за инвалидност и с това могат да направят живота добър…..”

Много от коментарите изразяват недоверие в предсказанията на баба Ванга. Всеки свободно избира на какво да вярва.

Коя е причината за дарбата на Ванга?

Както казахме по-горе, Ванга е загубила зрението си както казахме в бурята, когато е взета в свирепия порив на вятъра и изхвърлена обратно на земята. След това започват да се появяват нейните способности на медиум. Истинската причина не е в нея, тя е станала жертва на обладаване от дух и не го е искала, нито го е викала, както става в други случаи с други медиуми. Нито се е занимавала с магии. Отключването на тази сатанинска дарба е станала поради едно събитие на младини, когато тя е била изнасилена от турчин. Тази версия някои не я приемат, но все пак се е появила от едно журналистическо разследване. Всъщност дарбата й се проявява години след това, след случката с бурята, но изнасилването навярно е играело по-важна роля. Освен това сред турското население масово се практикува правенето на магии и не само от техните ходжи и имами, но и сред обикновените турци

Специалистите по психиатрия са единодушни, че такива и други подобни преживявания причиняват понякога такива проблеми – отключвания на паранормални способности или някакви други психически в хората, когато се издевателства над техните тела, умове и воля. Тези от турците, които от тях имат омразата към българите на етническа и религиозна основа, не трябваше да живеят повече по нашите земи, след освобождението ни от турско робство. Толкова много кръв се проля и на края отново страдания и надмощие на злото. Десетки и стотици хиляди българи са страдали или са загубили живота си от турците след освобождението, преди и по време на войните, докато можеха да ни узаконят родните ни земи според границите определени от Санстефанския мирен договор. Злото в този свят обаче не спи. Съвсем умишлено и заговорнически разпокъсаха земите ни с Берлинския договор и това докара нови беди на България и се стигна до Балканската война.Citati ot Bibliyata 11

Ванга е твърдяла, че има Бог и заради тези нейни думи е трябвало много хора да се обърнат към Бога и да повярват, ако беше действал чрез нея Божият Дух. За съжаление тези, които може да са повярвали, че има Бог са малко. И е от значение дали са повярвали сериозно и задълбочено или само повърхностно. Все пак, ако е била Божий пророк, щяха много хора да повярват, но по начина, който е даден в Библията и е приет от Бога.

Какво трябва да знаем, което е важно за нас?

Българската Православна църква заклейми баба Ванга като служител на Сатана и медиум, колкото и да е неприятно за нейните почитатели. До това заключение са стигнали и всички християни, особено сред протестантите, които по-задълбочено вярват в Исус и изследват Библията, а в Русия много я почитат. За съжаление истината е такава. В Библията Бог е обяснил, че магьосничеството и допитването до духовете са сред най-мерзостните грехове, заедно с идолопоклонството, убийството и т. н.. Той е забранил на своите последователи да не се допитват до медиуми, запитвачите на зли духове както са били наричани в миналото, врачки, баячи и други подобни от този род.

Citati ot Bibliyata 5

Когато става въпрос за контактьори с мъртвите, наричани и медиуми, за тях е писано в Библията в книгата Изход глава 20 стихове 4, 5 и 6, че тези, които са поклонници на подобие на нещо, което е под земята в случая, падат под грях и над тях тегне проклятие до 3 и 4 поколение и че същите мразят Бога, щом се покланят на това, което е забранил Той. В тези стихове е записана втората заповед от 10-те Божии заповеди, а всичките 10 обхващат от 3 до 17 стихове. Цялата втора заповед е против идолопоклонството и както сами се досещате към него влиза и правенето на икони и поклонението пред тях. В по-подробен план тази втората заповед е против всички форми на поклонение на зли духове, на умрели, правенето и развалянето на магии и на всички други стари и съвременни форми на демонично служене и поклонения. Езическите религии са пълни с такива неща.

Римокатолиците още с узаконяването на Християнството са започнали постепенно да отхвърлят тези важни доктрини от Библията за спасението на човека – тази за 2-та и за 4-та заповед от 10-те Божии заповеди, като 4-та се отнася за освещаването на съботния ден като ден на Бога. Те са я заменили с неделята, която е с езически произход, а Исус никога не е казвал да се заменя съботата с неделята дори и в знак на неговото възкресение. Ако това не беше важно да го знаете, нямаше да го пишем, но е важно и с това се разбира, кое е правилното поклонение пред Бог, за нашето спасение.

В библейската книга Исая глава 8-ма стих 19 е записано, че не трябва ли Божият народ да търси Бога, вместо да се допитва до запитвачите на зли духове и да прибегне ли при мъртвите, заради живите? В следващия стих 20-ти се казва, нека прибегне до свидетелството, което значи Божието Слово и до закона. Това се отнася и за запитвачите на зли духове и с това се определя, че не са служители на Бога, а на демоните. Стихът завършва с думите, че за тях няма зазоряване. Това е най-простичко казано. Ето защо трябва да се познава Библията и закона от 10-те Божии заповеди, защото както казахме във 2-та заповед за идолопоклонството и в 4-та за съботата се разкрива правилният начин на поклонение пред Бога, което е от значение за нашето спасение. Вижте и ТУК.

Citati ot Bibliyata 3

В библейската книга Левит глава 19 стих 31, Бог казва да не се издирват и да не се допитваме до запитвачите на зли духове и другите служители на Сатана, за да не се оскверняваме. Това носи проклятие. И в начина на избора ни на поклонение пред Бога или пред Сатана се разкрива борбата в невидимия свят за всяка човешка душа, да бъде ли спасена, ако повярва в Бога и се покае и тръгне в правилния път, за което наградата е вечен живот, или да отхвърли Божията покана и да загине с втората смърт, за която пише в библейската книга Откровение глава 20 стих 14 и глава 21 стих 8 и другаде.

Независимо какви грехове има човек, когато вземе решение да върви по Божия път, просто трябва да се покае и повече молитви за освобождение от властта на Сатана, за тези, които са му служили като баба Ванга или други медиуми и чародейци или дори само ако са ги издирвали и са се допитвали до тях

Предсказание на Ванга, българският Настрадамус, стряска много хора на Запад.
Предсказание на Ванга, българският Настрадамус, стряска много хора на Запад.

И така, да изкупваме благовремието, както ни съветва Бог в посланието към Ефесяните глава 5 стих 16, докато времената не са се влошили по отношение на религиозната свобода, както е предсказано в Откровение 13-та глава. В следващата 14-та глава са дадени вестите за нашето време, с което сме предупредени да не приемаме фалшиви религиозни доктрини и начини на поклонения пред Бога, според писаното по-горе. Обърнете сериозно внимание на тези вести и изгледайте клиповете!

 

Първоначално публикувано на:13.11.2016 @ 22:47

За Иван Василев

Прочети още

Медитация на Фред Пьопих върху знака на зодия Риби

Зодия Риби. От великодушие към любов | Фред Пьопих. Година на душата

Медитация на Фред Пьопих върху знака на зодия Риби и една от 12-те добродетели в …

4 Мнения

  1. неизвестен

    За мен Ванга е феномен от висока степен…..

  2. 80 процента от ” казаните” думи от Ванга са напълно непознати и за нея! Тази простовата жена без никакво образование,макар и благословена и докосната от божията ръка никога не казвала и предсказвала огромен процент от приписваните и пророчества!!! В книгата написана от нейната племенница е пълно със такива небивалици,предсказания , в които използваните думи пак, казвам са напълно чужди и за нея и за повечето хора на нейната,а и не само нейната възраст. Даже на младини свирела прекрасно на пиано!!!!!! Ама щом има простовати вярващи на пълни безмислици,ще има творци на такива.

  3. ВСИЧКО Е БИТИЕ ОТ КОЕТО И БОГ ИДВА И ПРЕЗ БОЛКИ И ОБИДИ, ЛЮБОВТА НИ ЩЕ ПРЕМИНЕ,
    НО ТОВА НЯМА ДА НИ РАЗДЕЛИ C БОГА!
    НЕКА ЛЮБОВТА НИ Е БЕЗКРАЙНА C БОГА!
    ПРЕМИНАЛА, СЪМ ПРЕЗ 7 ГОСПОДНИ КРЪСТА ЗА ДА МЕ ИСЧИСТИ БОГ ОТ ГРЕХОВЕТЕ МИ. И ПРЕЗ 4 КОМИ ПРЕМИНАХ. КАТО ПОСЛЕДНАТА БЕШЕ ГОДИНА И 2 МЕСЕЦА. О ЦЯЛТО МИ ТЯЛО БЕШЕ НАЧУПЕНО. НО АЗ ВИДЯХ ВЪВ БОЛНИЦАТРА ГОСПОД ХРИСТОС, ДЕВА МАРИЯ И СВЕТИ МИНА. ДОШЛИ ДА МЕ СПАСЯТ, МЕНЕ, НЕЗНАЙНАТА! НО БОГ МЕ ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ КОЯ СЪМ АЗ. И КОМАТА Е НАЙ КЪСОТО МЯСТО ДО БОГ! ВСИЧКО ЗАГУБИХ, И БОГ МЕ СЛОЖИ НА КОЛЕНЕ. НИКОЙ НЕ Е ВИЖАЛ БОГ И НИКОЙ ЧОВЕШКИ КАК НЕ СТЪПВАЛ ВЪВ ВСЕМИРА!!!
    ПОПА ЗНАЕ ЛИ КЪДЕ Е ВСЕМИРА?!!! О ПОПА Е С ЕВАНГИЛИЕТО В РЪКА И ПУБЛИЧНО КИТИКYТВА ДРУГИ И ЕxИДНО СЕ ПОДСMИXВА. БОГ НЯМА ДУМАТА “КРИTИКА” В НЕГОВОТО ЦАРСТВО. ПОП И C ЕВAHГEЛИЕTO, C ЕГОТО CИ И СТРАСТИTЕ Е ОБЗЕТ OТ ДЯВОЛCKИ СИЛИ. БОГ МУ Е ОБЪРНАЛ ГРЪБ!! ТОЙ СЕГА И ДА СЕ ПРЕЧИСТВА, И ДА ПОСТИ, И ДА Е МОЛИ, БОГ НЕ ГО ЧУВА. АКО ТИ СИ С БОГA ТРЯБВА ДА СИ ЛЮБОВ, И ДА Я ИЗЛЪЧВАШ!!!! АЗ СЪМ ДА ТУК!!!

  4. АНТОАНЕТА

    ЗНАЯ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВАНГА, КОЯТО НЕ СЪМ СРЕЩАЛА В НИТО ЕДНО ПРЕДАВАНЕ ИЛИ КНИГА ДО СЕГА. МЪЧА СЕ ДА СЕ СВЪРЖА С НЯКОИ КОИТО,ИЗУЧАВАТ НЕЙНИЯ ЖИВОТ, НО ДО СЕГА Е БЕЗУСПЕШНО.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *