Предсказание на Ванга: Висок чужденец ще поведе България

Кого видя баба Ванга в предсказанието си?

Ванга видя идването на американския бизнесмен Майкъл Струмейтис – вдъхновител на първата партия, родена в социалните мрежи, от хората и за хората – пише „България днес”. „Нов човек, висок, от чужбина ще поведе България за добро” – това предсказание е едно от последните на петричката пророчица, изречено точно преди 20 години, 2 години преди кончината й.
Във всички пророчества, цитирани дотук, Ванга като че ли говори за мъжа, загатнат от друг феномен – Слава Севрюкова. Става дума за този, когото леля Слава нарича „духа на превъплътения Давид”. „Когато България е на ръба, духат на превъплътения Давид, тогава неин водач, висок мъж с корени от Съветските републики ще дойде от Америка, за да я спаси”. Тези думи чудесно се връзват с предсказанието на Ванга: „Той ще изведе България”.

Майкъл Струмейтис беше активен участник в протестите

Майкъл Струмейтис беше активен участник в протестите

В своето предсказание пророчицата от Петрич описва повече от ясно американския бизнесмен и филантроп Майкъл Струмейтис. Роден в САЩ (с родители от бившите съветски републики, майка от Естония и баща от Латвия), той се мести в България през 2007 г., след като посещава страната ни и се влюбва в нея. Той мести бизнеса си тук и се установява за постоянно.

Дали заради прекрасната ни природа, дали заради невероятните умове, които признава, че среща тук, или пък просто чисто емоционално предприемачът вече 7 години не само се наслаждава на родината ни, но и всячески се бори да я превърне в по-добро място за живеене.
Майкъл Струмейтис направи десетки благотворителни акции в страната ни и дори основа най-младата българска политическа партия „Нова България” – първата партия, родена в социалните мрежи. На учредителното събрание през февруари Струмейтис държи вдъхновяваща реч, която не оставя нито един безразличен в залата.
Попитан дали той е човекът от предсказанието на Ванга, бизнесменът скромно отговаря, че не смята, че става въпрос за него.

Предсказание на Ванга: Висок чужденец ще поведе България
4.6 (91.11%) 18 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

5 коментара по “Предсказание на Ванга: Висок чужденец ще поведе България

  1. ако трябва и някoй китаец да е въпроса е тази държава да се възстанови крайно време е да се реализира за едно по-добре бъдеще

  2. Все някога трябва да е …Всичко което почвa,все някога свършва.

  3. Е КЪДЕ Е ТОЙ СЕГА,ЗА ДА ГО ВИДИМ

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *