Pulnolunie1

Практики по Пълнолуние, които ще ви пречистят

Пълнолуние настъпва, когато Луната е в своята кулминация, това е отличен момент за пречистване

По време на Пълнолуние може да се изолирате от хората или поне да приложите някаква практика за пречистване.

Особено това, което настъпи преди часове, тъй като е съчетано с Лунно затъмнение. То е много значимо и изисква от нас да се разделим с емоции и модели, които по-скоро ни пречат, отколкото да ни помагат по пътя.

Понякога този процес може да е болезнен, но след него ние сме като нови и напълно готови да продължим с широко отворени сърца. Възможно е преди месеци вие да сте имали вътрешни травми, които да са в миналото, но все още да тровят душата ви.

Не позволявайте това да се случва!

Отминаващото Пълнолуние е кулминацията на този процес, то затваря вратите завинаги, затова и вие трябва да спомогнете за този край. Всичко излишно е вече вън от живота ви, всичко, което ви трябва, е пред вас. Може да успеете да въздействате дори и върху кармични товари, които носите от дълго време.

Това е силен момент, в който може да извикате своите ангели-хранители, да си изградите щит от светлина и да допускате само лечебната енергия. Хора, които ви нараняват или ви действат негативно по някакъв начин, дръжте далеч от себе си. Съхранете се така, че да чувствате мир, тишина и задоволство.

Само така ще имате пълноценна подготовка да се сблъскате със следващи предизвикателства и качествени нива в живота си. Много е важно да се освободите от страховете си.

Около Пълнолуние имате идеалния шанс да се срещнете с тях, да се запознаете и да оцените тяхното присъствие. Едва тогава, когато ги погледнете с честни очи и готовност да се лишите от тях, вие ще намерите потенциала в себе си да се справите наистина. Как може да направите това?! Пробвайте с медитация, която да води вашия висш Аз.

Тук ще дадем само някои насоки от сайта svoizbor.com, за да усетите сами как да постъпите. Насочете вниманието си към чакрите и най-вече към сърдечната, трябва да доловите, че сте свързани с майката Земя.

Пълнолуние
По Пълнолуние направете пречистване с тези насоки

След това се оставете на любовта, която извира от вас, следвайте някои съвети, но не строго, а бъдете себе си. Ползвайте за отпускане тази музика от видеото:

За Лина Максимова

Прочети още

Kanabidiol Polzi 03

9 научно доказани ползи от канабидиол

Конопеното масло е екстракт от семките (в рядкост от други части) на растението Cannabis Sativa. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *