Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Походката издава характера

Какво казва нерешителната походка?

Да допуснем, че у дома ви е дошъл гост. Помислете с какви крачки той е престъпил вашия праг. Дали бързо и стремително, или пък гордо и бавно? А може би той подскача при ходене или пък върви толкова плавно, сякаш плува като лебед? В този смисъл всяко движение има значение – напрегнати или “хлабави” движения, “амплитудата” на размахване на ръцете и краката, положението на стъпалата…

С тихи и неуверени крачки се движи този, който не обича да привлича вниманието към себе си и често е потънал в мислите си. Този, който при ходене насочва петите си навътре, има особено изострено внимание към околните. В неговата същност се чете: “Виждам всичко! Чувам всичко Седя високо и виждам далече! Той е весел, общителен, но понякога е доста нахален и досаден. А този, който крачи като подкован кон и тропа с токовете си, той е човек с несдържан характер, дори може да се каже безцеремонен. Но съществува и друг поглед върху тази ситуация – понякога такова “нахално” тропане с токчета в крайна сметка издава поведение на човек, който по този начин компенсира липсата на увереност в себе си.

Най- безопасният и предсказуем човек е този, който ходи с равни премерени крачки. Той е спокоен, не е лекомислен, не е подвластен на неочаквани и необмислени случки. Много приятен и привлекателен е този, който, когато ходи, силно размахва ръце и има леко пружинираща походка. Той е енергичен, страстен човек и много често е творческа личност. Целеустременост и подвижност – това са неговите основни характеристики. А този, който ходи сякаш танцува, е несериозен човек. Не се сприятелявайте с него. Той може да ви обещае какво ли не, но да не изпълни нищо от това. И найвече никак не би се притеснил от факта, че ви е подвел.

ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ХОРА, КОИТО КРАЧАТ С БЪРЗИ И СИТНИ КРАЧКИ

Но не може да не се съгласите, че най-противен е този тип, който ходи, да не кажа бяга, със ситни крачици. Такива субекти обикновено са педантични, придирчиви и необщителни. Едва ли ще е тайна за вас, че неравномерното ходене – ту бързо, ту бавно – е присъщо на нерешителните хора.

Тежката походка, колебаещите се крачки, дългите ръце – това или са хора, на които им липсва всякаква воля, или са пренаситени от всичко в този живот, или, в крайна сметка, са в преклонна възраст.

Положението на ръцете, краката или главата може да сигнализира за нервозност или скука, за излишен самоконтрол или за негативна настройка.

Пръстите “разказват” за неувереност, напрегнатост или точно обратното – за готовност към действие. Позата показва доколко човек е открит или потаен. Ако бъдете внимателни с хората и запомните тези специфични особености по отношение на техния външен вид и поведение, вие ще се ориентирате какъв човек стои пред вас, дори можете да предвидите по- ататъшното му поведение.

За admin

Прочети още

наръчник по хиромантия или гледане на ръка уроци хълмове линии

Гледане на ръка – всичко за него. Наръчник по хиромантия!

Гледане на ръка (хиромантия) от скалните рисунки до дерматоглификата. Формата на ръката говори. Какво означават …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *