Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Дядо Станко на 90
Дядо Станко стана на 90!

Специален подарък за РД за един строител на 90 години

Станко Кръстев чукна 90 лазарника, а негови познати решиха да му направят невероятна изненада като подарък

Станко Кръстев е от Видин и през целия си живот е работил като строител. Станко Кръстев вече е пенсионер от много години, но страстта му към строителството е останала за цял.

Дядо Станко  на 90
Дядо Станко стана на 90!

По случай 90-я рожден ден и юбилей, познати на емблематичния видински строител му поднесоха прекрасна изненада – заведоха го на най-големия строеж в България – Дунав мост 2 Видин – Калафат.

С огромно задоволство юбилярът разгледа новия строеж. От моста вече са готови 2 километра. Сега мечтата на дядо Станко Кръстев е да премине през целия мост, когато съоръжението бъде завършено.

Дядо Станко Кръстев с огромно любопитство разгледа как работят крановете, които пренасят и поставят огромните плоскости по места. Но особено много беше впечатлен от пилотите, които работят в плавателния участък на река Дунав. Там те изливат четири огромни стълба на дълбочина от 80 метра. Това е нов метод за работа, който не е използван в миналото и дядо Станко Кръстев остана приятно изненадан от модерните методи на работа.

Строителните работи в момента са изцяло съсредоточени за изграждането на т.нар. връхна конструкция на ЖП естакадата и оформяне подстъпите за моста. Работи се по довършителното изграждане на връхната конструкция на пътното и железопътно съоръжение.

Строителните работи по моста към края на месец март 2012 г. е 73%, а прилежащата инфраструктура е готова в 89%.

Това беше един от най-прекрасните рождени дни, защото  дядо Станко Кръстев от Видин получи уникален подарък!

Калинка Петрова

За Калинка Петрова

Казвам се Калинка Петрова. Завършила съм „Журналистика”. Станах част от екипа на "Марс Медия" през 2011 г. Пиша за сайта Chudesa.net. Освен за чудесата около нас, водя рубриката за християнските празници и традиции. Следя благотворителните инициативи и дарителските кампании, които се провеждат в полза на нуждаещите се и на които Chudesa.net отделя особено внимание, за да бъдем максимално полезни на всички наши читатели.

Прочети още

Какво се прави на Благовещение и какво не се прави? Какво се яде на Благовец и какво не се яде? Легенда, именници, молитва за Благовещение.

Какво се прави на Благовещение? Какво се яде на Благовец?

Какво се прави на Благовещение и какво не се прави? Какво се яде на Благовец …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *