Овен – текила
Случи ли се да прекалят с алкохола, представителите на този знак скачат от познат на познат в заведението, защото искат да са харесвани от всички. Владеят обаче положението и рядко прекрачват границата на флирта. Текилата е тяхната стихия, да внимават обаче да не пресолят лимончето.

Телец – ракия
Телците лесно влизат в пиянски разправии, затова не е много добре да прекаляват с алкохола на обществени места. Препоръчително е подпийването вкъщи. Обичат да пият домашна ракия, но с тертип – любима прясна салата, поръсена с магданоз.

Близнаци – коктейли с джин
Когато пият алкохол, близнаците променят настроението си, по-често от добро към лошо. Затова бирата, която е депресант, не е препоръчителна за тях. Биха могли да заложат на коктейлите с джин, който ще ги държи свежи.

Рак – уиски
Когато пият, Раците често се разчувстват и дори понякога го удрят на плач. Виното не е препоръчително за тях, но винаги могат да посегнат към уискито. Не го пийте на голо, тази напитка върви с ядки и само в приятна компания.

Лъв – бърбън
Когато е пил, на Лъва не трябва да му се противоречи. Не го дразнете и не го провокирайте. Под въздействието на алкохола великодушието му изчезва. Затова може да заложи на бърбъна – много аромат, но с малки и редки глътки.

Дева – вино
По принцип Девите не са добра компания за чашка, макар че са отстъпчиви. Наляга ги мълчание обаче, което кара останалите на масата да мислят, че са в лошо настроение. Виното е тяхното питие – червено или бяло, според сезона.

zodii-04Везни – бира
Представителите на този знак са перфектни за истински запой. Като бегачи на дълги разстояния те могат да заложат на бирата. Между някоя друга чаша могат да сгъстят „горивото“ с вкусен шот, но да помнят – не по няколко наведнъж.

нумерология

Скорпион – мастика
С тях е трудно да се излезе да се пие, защото обичат пиенето вкъщи. И все пак, ако пиете със скорпиони, около вас ще мирише на анасон – харесвате или не. Те просто обичат мастика, узо, турска ракия. Маслинките са перфектното мезе за тези питиета. Държат на чинийка за костилките.

Стрелец – коктейли с водка
Представителите на този знак са купонджии по природа. Могат да пият всичко, но не смесват питиетата за вечерта. И винаги замезват с нещо блажно. Ако трябва да избират обаче, предпочитат коктейлите на основа с водка.

Козирог – ирландско уиски
Те са безгрижни и безметежни и не се интересуват от мястото, на което са отишли да пият – важното е да се забавляват. Пият, каквото ги почерпите, но ако трябва сами да поръчват в бара – ще посочат ирландското уиски.

Водолей – коняк
Хората от тази зодия са бързо променящи се личности, които в нетрезво състояние са опасни за себе си и за околните. Затова – да внимават с питиетата на обществени места. Обичат да пият коняк, който смесват с кока кола, за да добият традиционната „манджа“.

Риби – водка
Представителите на този знак са склонни да показват най-крайните емоции, след като пийнат. Често са опасни за себе си. Тяхната страст е чистата водка с резен лимон, като друго не им трябва освен любима музика. Започват с твърд рок, но завършват с тъжен блус.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: