Ето какво има в плика с ФЪСТЪЦИ!

Помните ли това стихче от детството? Нещо подобно преживя мъж, само че мишленцето не си грижеше сиренце вкъщи

Тодор Цолов отново си купил пакетче с любимите фъстъци в неделя и ги сервирал на свой приятел, дошъл на гости. Двамата мъже хапвали вкусни печени фъстъци и се забавлявали, докато накрая не изсипали последните ядки в чинийката.

В пакета с фъстъци има мишенце

В пакета с фъстъци има мишенце

И какво да видят? Една печена мишка бонус. Тодор Цолов разказа пред репортер на в. Стандарт как едновременно му се догадило, но в същото време умрял от срам пред своя приятел.

Още на следващата сутрин Тодор Цолов занесъл опаковката, остатъка от фъстъците и бонуса – печена мишка в Комисията за защита на потребителите.

Фъстъците са пакетирани в село Столник, общ. Елин Пелин специално за веригата „Пени маркет – България“. Злощастната опаковка е от 200 грама и Тодор Цолов платил за нея 1,19 лева.

Сега Тодор Цолов се шегува, че не е платил за предколедния бонус. Ами ако човек пости, защото в момента текат Коледните пости? И хоп – един мишок да развали духовното преживяване на вярващите.

В същото време в Южна Африка мобилен оператор провежда интересна кампания. Който убие и предаде 60 плъха ще получи нов телефон.

Населението запретнало ръкави и прави глобално прочистване на страната от огромните вредители и разпространители на зарази.

сподели бутон

Ето какво има в плика с ФЪСТЪЦИ!
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *