Петър Дънов: Славянството ще стане проводник на Любовта Божия

Предсказание на Петър Дънов за славянството

„Това, което евреите не можаха да разрешат, славяните ще го разрешат. Бъдещето е на славяните. В този смисъл славяните не трябва да вървят по пътищата на западните народи. Защото досегашните култури на бялата раса са култури на насилия. Западните народи достигнаха кулминационната точка на своето развитие. Те цъфнаха и вързаха плод. Славяните отсега нататък ще цъфтят и вързват. Погрешно е да се мисли, че славянството трябва да господарува, да заповядва на другите народи. Напротив, то ще бъде полето дето ще се прояват техните положителни качества. Славяните ще донесат нещо ново. Те идват сега да създадат Нова култура. В известен смисъл те сега са духовния Израил” – счита Петър Дънов.

Петър Дънов

Петър Дънов вижда добро бъдеще за славянството

„Досега не е имало такава компактна маса като славянството, готова за Нова култура. Определено е славяните, като едно голямо семейство да извършат Волята Божия. В това е величието на тяхната мисия.
В Русия има пръснати на разни места хора, които работят за духовната наука. Те са адепти, божествени пратеници. У русите носът е детински, но той е благословен. Казано е: Ако не станете като децата, не можете да влезете в Царството Божие” – разяснява Петър Дънов.
„Славяните преминаха вече своя страшен студ и сега са пред възход. Русия и славянството сега са излезли от черната зона, от тъмния век. Азиатските, източните народи имат голямо доверие на славянството. Славяните ще въведат в тези народи това, от което те имат нужда – ред и порядък. Славяните ще бъдат обединени. Те ще бъдат като мост между Европа и Азия. Всички славяни трябва да се приобщят в едно. След обединението на славяните трябва да се обедини цялото човечество. Бъдещата раса ще обедини всички.
Славянството ще донесе един нов елемент в света – побратимяването. Тяхната мисия е побратимяването на всички народи. У славяните се развива любовта към бога. Славяните ще бъдат проводници на Любовта Божия” – казва Петър Дънов в предсказанието си за славянството.

Петър Дънов: Славянството ще стане проводник на Любовта Божия
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *