Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Petyr Angelov Jenq Angelova
Убиецът Петър Ангелов

Адвокатът на Петър Ангелов: Убийството на Женя Тодорова е наркоманска история

Адвокатът на 20-годишния убиец на Женя Тодорова – Петър Ангелов, заяви, че случилото се е “наркоманска история”, тъй като клиентът му бил дрогиран.

Съдия Асен Попов от Варненският окръжен съд заяви, че ще остави в ареста 20-годишния Петър Ангелов, който извърши зверското убийство на Женя Тодорова. Приближен на убиеца дори свидетелства, че килърът се канел да ликвидира и майка си, защото не го осигурявала. Според адвоката му случилото се обаче е просто поредната “наркоманска история” и е в резултат на дрогата.

Убиецът Петър Ангелов

Наблюдаващият прокурор Галя Минчева е на друго мнение, тъй като освен да посегне на майка си, Петър Ангелов е имал намерение да извърши и други жестоки престъпления като убийството на Женя Тодорова.

Именно точно поради тази причина съдия Асен Попов от Варненският окръжен съд не желае да пусне под гаранция 20-годишния убиец, а го оставя в ареста.

Освен това килърът е направил самопризнания по случая и има безспорни доказателства за извършеното убийство.

Тъй като майката на Петър Ангелов не му дава пари, той се съгласява с предложението от страна на Светла Тодорова – майката на гаджето му. Тя му предлага 2000 лв., за да убие Женя Тодорова.

Боян Петракиев

За Боян Петракиев

Казвам се Боян Петракиев. Завършил съм „Българска филология” и „Журналистика”. Част от екипа на Марс Медия съм от 2009 г., като основно работата ми може да видите в сайтовете Chudesa.net, Razkritia.com, Zasada.bg, Lechitel.net, Mamita-bg.com, Zdrave.ws, Figurata.com.

Прочети още

Какво се прави на Благовещение и какво не се прави? Какво се яде на Благовец и какво не се яде? Легенда, именници, молитва за Благовещение.

Какво се прави на Благовещение? Какво се яде на Благовец?

Какво се прави на Благовещение и какво не се прави? Какво се яде на Благовец …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *