Ако търсите партньор в живота – молете се на Св. Фанурий

На 27 август БПЦ почита паметта на един невероятен светец – Свети Фанурий, който е помогнал на стотици хора да открият най-подходящия партньор в живота

По-долу даваме текст, върху който сами да съставите своята молитва към Свети Фанурий.

Чудотворната икона на Свети Фанурий се намира в Обрадовския манастир „Свети Мина” край София. Но нейни копия, които са не по-малко въздействащи, може да се открият и на други места. Потвърждават го и по-долу в коментарите, като читатели дават конкретни напътствия къде и как да ги открием. Пишете и вие по-долу, ако знаете нещо по въпроса!

На празника на Свети Мина (11 ноември) в манастира се стичат хиляди поклонници, за да почетат светеца и да поискат от него безценна помощ.

Но утре Обрадовският манастир пак ще се препълни с народ, заради младия светец и мъченик Фанурий.

Свети Фанурий останал сирак, след като негодници убили баща му и измамили неговата майка. Той избягал от родното място и се заселил в покрайнините на едно полупустинно селище. Започнал да се труди усърдно.

Чудотворната икона на Свети Мина от Обрадовския манастир

Чудотворната икона на Свети Мина от Обрадовския манастир

Изчистил камъните от почвата, оформил градинки, в които засял плодове и зеленчуци. Помагал на изтощените пътници, носел им вода, давал им от произведената храна.

Заради доброто му и щедро сърце, Господ го надарил с дарбата да лекува. Фанурий се молел горещо и после можел успешно да прогони всякакви болести. В същото време Св. Фанурий бил безценен проповедник на правата вяра. Той кръстил много хора в името на Христос.

Ако сте сами - Св. Фанурий ще ви намери партньор

Ако сте сами – Св. Фанурий ще ви намери партньор

След като успял със силата на горещата молитва да спаси мъртвата дъщеря на управителя на един град, 5000 души приели Христос в знак на признателност, благоговеейки пред неговата безгранична сила.

Но злото не подминало кроткия и предан Фанурий. Бил набеден, че се занимава с магии и бил екзекутиран около 1500 година.

Благочестиви хора погребали тялото на светеца в една пещера.

Минали години трима овчари видели как свети силен пламък откъм пещерата. Помислили, че там може да има заровено съкровище и решили да проверят.

Не намерили злато или други скъпоценности, но открили нещо още по-ценно, при това свято. В пещерата лежало тялото на Свети Фанурий нетленно. На гърдите на светеца имало свита кожа на руло. На нея били изписани житието и страданията на младия Светец.

Днес Свети Фанурий помага на хората най-вече да намерят подходящия партньор за брак. В Обрадовския манастир около иконата на светеца има оставени безчет дарове от хора, открили любовта с помощта на Св. Фанурий.

27 август - Свети Фанурий

27 август – Свети Фанурий

Свети Фанурий разделя неподходящите партньори, а после помага да се срещнат подходящите.

Има случаи, в които след посещение на Обрадовския манастир без явна причина двойки, които са съжителствали години се разделят.

Който утре е свободен и има възможност, нека да се разходи до Обрадовския манастир при Св. Мина и Св. Фанурий.

А ето го и обещаният текст, върху който сами трябва да си съставите собствена молитва към свети Фанурий.

молитва към свети Фанурий - 01

Текстът, който ще ви вдъхнови за измислянето на собствена ваша молитва към свети Фанурий!

Изискването е тя да е искрена и да е съобразена с вашите нужди, затова е необходимо да си я измислите сами. Но няма да ви е трудно, след като погледнете текста по-горе. По-добре е така, отколкото да се наизусти някаква молитва, защото ако се наизусти, ефектът от нея ще е минимален, за да не кажем нулев. Така че импровизирайте!

Ако търсите партньор в живота – молете се на Св. Фанурий
4 (80%) 10 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

8 коментара по “Ако търсите партньор в живота – молете се на Св. Фанурий

  1. Иконата на Св.Фанурий се намира също така и в църквата "Св.св. Кирил и Методий" на Женския пазар,но трябва да поискате да я отключат.Тя е много силна за семейството и болестите в него!

  2. Всяка неделя се чете акатист на Свети Фанурий в манастира "Света Троица " до суходолското езеро.

  3. Нека всеки срещне подходящия партньор!
    АМИН!!!

  4. Какво се носи като дар за задомяване !

  5. Квотата се носи като дар за задомяване?

  6. Какво се носи като дар за задомяване?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *