Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Otricatelna Energia

Отрицателна енергия – проводник на стрес и болести

Ако държите в себе си отрицателна енергия, рискувате да се превърнете в кълбо от нерви

Негативните мисли и чувства засягат както Вас, така и всички наоколо. Натрупването на отрицателна енергия в организма води до здравословни проблеми, стрес, умора и депресия.

За да се освободите от негативизма и да превърнете отрицателната енергия в положителна е необходимо да спазвате няколко прости правила.

Най-важното е да бъдете благодарни за всичко, което имате. Погрижете се сами за себе си. Не чакайте някой друг да свърши това.

Когато започнете да бъдете благодарни, да оценявате всичко в живота и да разчитате на себе си, ще забележите, че дните Ви са по-пълноценни и изпълнени с позитивизъм.

Друго важно правило,за да се освободите от негативната енергия е свързано със смеха. Ако се носите по течението и изпълнявате ежедневните си задължения механично, рискувате скоро да се превърнете в робот. Помнете, че живеете един живот и той не трябва да бъде мъчение, а развлечение.

Натрупаната в тялото отрицателна енергия може да доведе до стрес и главоболие
Натрупаната в тялото отрицателна енергия може да доведе до стрес и главоболие

Научете се да се самоиронизирате, да се надсмивате над своите грешки и да приемате с усмивка шегите на околните.

По този начин няма да задържате отрицателна енергия в себе си. По скоро ще излъчвате добро и позитивно настроение.

Помагайте на другите без да искате нищо в замяна.

Истинско удоволствие е да видите нечия усмивка, която се дължи само и единствено на Вашите действия.

Ако се стараете да правите другите щастливи, Вие ще получите вътрешно удовлетворение и уважението на околните.

И последният съвет, който ще Ви помогне да се освободите от натрупаната отрицателна енергия е следният: Общувайте само с позитивни хора!

Ако Вашият приятелски кръг се състои от песимисти, които превръщат живота си в драма, много скоро и Вие ще станете като тях.

Комуникацията с позитивни хора ще Ви помогне да гледате на живота по-ведро. Вашите приятели ще Ви подкрепят, за да преодолеете с усмивка дори неприятните ситуации.

Спазвайте тези прости правила и сами ще се убедите, че Вие сте носители само на позитивизъм, а неприятната отрицателна енергия може да бъде предизвикана единствено от този, който не умее да се радва на живота.

Добре е да се замислим за живота си и да се опитаме да разберем, кои неща са важни и ценни за нас, от гледна точка на това, че ние сме гости на този свят и че един ден ще го напуснем, и ще отговаряме пред Твореца за своите постъпки и вяра.

За Кристина Ботева

Прочети още

Какво се прави на Благовещение и какво не се прави? Какво се яде на Благовец и какво не се яде? Легенда, именници, молитва за Благовещение.

Какво се прави на Благовещение? Какво се яде на Благовец?

Какво се прави на Благовещение и какво не се прави? Какво се яде на Благовец …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *