Ново оръжие, чието създаване е въпрос на близко бъдеще, ще реши коя държава ще бъде занапред властелин на света.

Абсолютното оръжие ще даде на страната, която първа го създаде, неограничена власт над всички народи. Стряскащата прогноза прави руският експерт Александър Храмчихин. Прогнозата му не е базирана на сънища и предсказания, а на анализ върху официално огласени факти и изказвания на политици.

Новото оръжие ще предизвиква земетресения с унищожителна сила като тези в Хаити и Япония. На него ще се дължат опустошителните бури и засушавания, торнадо и цунами. Чрез абсолютното оръжие ще бъде управлявано поведението на големи множества хора. Те или ще стават агресивни и безразсъдно войнствени – или апатични и готови да изпълнят всяка заповед.

оръжие абсолют

Може би оръжието-абсолют вече е създадено?

За нов тип оръжие в САЩ се говори покрай назряващите конфликти с Иран. Ново оръжие като цел спомена неотдавна и Владимир Путин. Според Храмчихин в момента единствено САЩ е в състояние да създаде подобно могъщо средство, но човек никога не знае. Путин говори за плановете бъдещите руски оръжия да бъдат развити на нови принципи – генни, психофизически, лъчеви и вълнови. Опонентите му побързаха да отбележат, че ако такива оръжия бъдат произведени, те ще бъдат забранени заради опасността да бъдат използвани за геноцид.

нумерология

А може би те вече съществуват? Верни ли са твърденията за страшното HAARP- оръжие. За мистичните вълни, които атакуват земните недра и отключват тътена на земетресенията. Веднъж освободени по волята на шепа хора с власт, стихиите наистина стават техен помощник в превземането на света!
Марта Савова

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: